torstai 8. heinäkuuta 2010

Blogitauko

Nyt meillä alkoi kauan odotettu ja ansaittu LOMA, joten bloginikin jää kesälomalle! Palailen uusien tuulien kera joskus elokuussa :) Hyvää kesää kaikille lukijoille!


maanantai 5. heinäkuuta 2010

Tilikkupeite

Launtaina lähdettiin koko sakki kaupunkiin ostamaan miehelle uutta pukua kesän kuvauskeikkoja varten ja minä pääsin samalla kangasaleen. Tuli ostettua neljää eri kangasta ja päätin tehdä niistä tilkkupeiton. Illalla seitsemältä aloitin peiton teon ja tikkauksia huomasin tekeväni sunnuntaiaamuna kello kolme :) Ei vain malttanut jättää kesken, kun oli niin kiva tehdä :D Alla kuvia aikaansaannoksesta. Olen peitteeseen todella tyytyväinen ja aion viedä sen mökille sohvan suojaksi. Mies olisi halunnut pitää sen täällä kotona, mutta voinhan tehdä uuden loman jälkeen!



Peitteen koko on 1.5m x 2m.


Sekä puput että peite matkaavat mökille.




Vielä lopuksi kuva mun piparmintusta, joka on alkanut kukkimaan! Huippua!


Valloittavaa viikkoa kaikille lukijoille!

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Mökin uudet asukkaat

Koska tyttö on ollut kuumeessa, niin sisäpäivän kunniaksi päätimme ommella mökille puputytön ja pupupojan. Ne valmistuikin nopeasti, sillä entiset kaavat olivat vielä tallella ja sopivia kankaitakin löytyi kaapista. Nämä kun saisi sitten survottua matkalaukkuun ja mukaan Suomeen :) Meidän asunto alkaa olla aika pätsi. Jo kaksi viikkoa hellettä takana ja loppua ei näy. Ei oikein kukaan saa nukutuksi, koska on niin kuuma, vaikka kaikki ikkunat on pimeänä ja auki. Sadetta jo hieman kaivataan!



Myös pupujen vaatteet ovat ompelemiani lukuunottamatta paitoja.












Rentouttavaa viikonloppua!

torstai 1. heinäkuuta 2010

Rakkautta vain...

Viime viikolla mies toipui korvatulehduksesta ja minä silmätulehduksesta. Nyt on sairaana tytär, jolla on ollut kuumetta jopa 39.5 astetta. Onneksi alkaa jo helpottaa, mutta kyllä äidin huoli on aina suuri, kun lapsi sairastuu :( Poikakin on sitten ainakin tämän päivän kotona, koska en voi tyttöä lähtä retuuttamaan ulos.



Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme...


Pieni prinsessa jaksoi urheasti leikkiä ja hymyillä, vaikka kuume oli korkea. Äiti sai helliä haleja ja pusuja <3
Aurinkoista päivää!