torstai 6. tammikuuta 2011

Meidän muksujen kevätmuotia

Näin ne päivät kuluu... Kolme päivää kotona on menny nopeammin kuin yksi päivä sairaalassa! Jalka on tuntunut kohtuu hyvältä, vähän kun siihen saa varata. Välillä vähän jomottelee, mutta särkylääkkeet ovat pitäneet kivut poissa.  Ensi viikolla poistetaaan tikit ja sitten muutaman viikon päästä ruuvit leikkauksella. 

Ennen "onnettomuutta" (minusta onnettomuus on vähän liian voimakas sana, ehkä vahinko olisi osuvampi) tilasin lapsille Zara:sta ale-vaatetta ja halpoja kyllä olivat. Kaikki vaatteet oli n.13-15 euroa/kpl. Suurin löytö oli varmasti musta untuvatakki ensi talveksi pojalle (siittä ei kyllä oo nyt kuvaa, kun herppasivat ja sitten ei kuvauksesta tullu enää mitään :)...


Mutta tässä muutama kuva:




Tytölle valkoinen pitsinen kaulupaita ja beige mekko.



Mekossa on ylhäällä ruskea rusetti




Musta karvaliivi, jossa myöskin edessä rusetti.





Hyvä setti kaikki kolme.



Pojalle kuviollinen neuletakki vetoketjulla




Hymy se on tekohymykin :D




Musta bleizeri, joka menee kyllä kivasti keväällä, kun ilmat lämpiää!




Bleizeri on joustava, joten ei estä rajumpiakaan leikkejä ;)





Keväistä viikkoa! Kiitos kaikille edellisen postauksen kommenteista! Ihania!!


14 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita ja niin kuvauksellisia lapsia. Tsemppiä paranemiseen.

    VastaaPoista
  2. Voi mikä karvaliivi ja toi pojan musta takki, iik ku ihanat!!!! Ja vau, mikä kilpi+miekka, ei parane näyttää täällä lainkaan mein pojille tai sais iskä tehä yhen ylimääräsen lelukauppareissun Saksan maalle...on muuten kotosalla oikeen tavallista pidempään - ollaan super onnellisia!

    Oikein mukava kuulla, että ei oo kauheesti kipuja ja lääkkeitä niitten varalle, jos tulee kipuja!!! Kovasti vaan siinä sitten vielä on juttuja, ku leikataan ne ruuvitkin pois uudestaan, mut kyllä se varmaan sitten siitä alkaa kuntoutumaan, onneksi sulla on varmasti hyvät lihakset, ku siellä aina juoksentelet, auttavat varmasti parantumiseen.

    Mukavaa tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kauniit kuvat teidän lapsista :) Niin suloiset vaatteetkin, meillä ei moinen poseeraus onnistuisi -tyttö sanoo jo ettei kuvia ei (onhan tuota ikääkin jo)Paranemisia sinulle oikein kovasti täältä lähetän, minä menen sairaalaan ensi kuun alussa viikoksi !

    VastaaPoista
  4. Ihsnis lapsosia ja ihania vaatteita voi että sentään. Myös kuvan laatu on ihailtavaa. Millaisella kameralla kuvaat?

    Mukavaa loppiaista sinne Saksaan. Vieläkin muistelen lämmöllä Saksan matkaamme joulukuussa. Ne joulumarkkinat ovat siellä ihania, vaikeii nyt enää joulumarkkinat oikein iske, mutta ne alet on aivan ihania!

    VastaaPoista
  5. Zaran lasten puolelta löytyy kivaa vaatetusta. Teillä on suloiset lapset ja taitaa olla tuota tottumusta poseeraukseenkin. Ainakin niin ihania kuvia olet heistä ottanut.

    VastaaPoista
  6. Löysin hetki sitten blogisi ja pääsit heti lukijalistalleni.. kotinne on niin kaunis :) ihania vaatteita ja kuvia lapsista, niin kuvauksellisia lapsia! Paranemisia! :)

    VastaaPoista
  7. Voi vitsi, nyt vasta tulin koneelle päivittelemään ja näin jalkasi! Hui! 5 viikkoa on piiitkä aika (mikä sitten sekin kuitenkin menee äkkiä) mun 5 vkoa pitkä saikkari päättyi eilen. Mutta ajattele, keväällä jo käpyttelet eteenpäin ja ehkä et enää edes muista tapahtunutta. Joskus on hyvä hidastaa tahtia, näin se elämä sitä meille varmmaan opettaa...Koitahan jaksaa! Jalkasi, lasten ja pääsi kanssa. ;))
    Ihania kuvia olet taas ottanut, olet taitava! Ja lapset... niin suloiset! <3

    VastaaPoista
  8. Aijaijai tuota jalkaa!Eipä sitä koskaan tiedä mitä sattuu ja tapahtuu,vaikka vaan pulkkamäkeen lähtee!
    Pikaista paranemista! <3 <3

    Ihania vaatteita!!Tuo musta bleizeri,voi ihanuus!!suloiset lapset! <3Meillä kans aina kun kameran ottaa esiin tullaan tekohymyilemään ja sitten pitää näyttää millainen kuva tuli!Huippu oli reissussa kun v halus mennä sellaisen auton kyytiin mihi laitetaan rahaa ja auton liikkeelle lähtiessä sanoi "ota valokuva!" :D

    VastaaPoista
  9. Kiitos teille kaikille, uskomatonta, että käytte kommentoimassa! En oikein ikinä totu, että täällä käy oikeasti ihmisiä lukemassa ja kommentoimassa :D

    Sanna-Riikka: Ihana, että sun mies on nyt pidempään kotona! Minustakin nuo ritarijutut on ihan ykköset :)


    Wilhelmiina: Toivottavasti kaikki menee sairaalassa hyvin! Suomessa taitaa onneksi kuitenkin olla mukavuuksia enemmän kuin täällä... Onneksi oli kirja, muuten en ois jaksanu viittä päivää!!

    Kaaponkammari: Meillä on Nikon D90 ja D50, enemmän kuvaan D90:llä. Molemmat järkkäreitä, paljon käytetään lasten kuvaukseen kyllä lisävaloja.

    Kiva Elluu, että löysti blogini, tulen käymään blogissasi piakkoin!

    Elina: Kyllä itsekin ajattelen, että tämä on nyt meikälle rauhottumisen paikka. Ei tarvi aina höyrytä paikasta toiseen, ja ennää on vajaa 5 viikkoa tämä kipsi :D

    VastaaPoista
  10. Ompas kaunita kuvia ja aivan ihania lastenvaatteita :) Kiva kuulla että jalka on jo parempi!

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia ja vaatteita oot löytänyt:)

    Paranemista sinne kans<3

    Jamssi

    VastaaPoista
  12. Tosi nättejä vaatteita, meidänkin neidillä on tuollainen karvaliivi ja se on todella lämmin ja näyttää kivalta.

    Jalan kanssa sattunut onnettomuus on kyllä todella kurja, joten pitkää pinnaa vain kipsin kanssa elämiseen. Mukava kuitenkin kuulla, että jalka on jo ainakin vähän parempi. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  13. Voi ressukkaa, pikaista paranemista jalkasi kanssa!
    Mahtavia ale-juttuja olet löytänyt!

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommenteista! Jospa tässä elämä jatkuu, vaikka jalka kipsissä onkin :)

    VastaaPoista