keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Mehiläisten houkuttimia

Täällä ois sitte hurahdettu kukkiin... Pelargonioita laitoin parvekkeelle. Tykkäsin väreistä, just mun tyyliä :) Saas nähä, miten näille kukille ja kaikille yrteille käy, kun tuolla ulkona parhaillaan myrskyää ja äsken satoi rakeita... Basilika ei varmaan hirveästi tykkää, kun mittari näytti aamulla KOLMEA astetta lämmintä :D Onneksi viikonloppuna taas lämpenee!

Facebookiin laitoin muuten kuvia viikonlopun tunnelmista, sinne vaan kaikki klikkailemaan itsensä faniksi! Pääset sinne tuosta oikealla olevasta palkista.



















Aurinkovarjo suojaa kovimmalta paahteelta...




Laitoin Oreganoa ja persiljaakin yrttikokoelmiin. Toivottavasti säilyy! Olin saanut Anniinalta tunnustuksen ja myös parilta blogiystävältä haasteen, joihin palailen sitten myöhemmin.

Lämpöistä kevätviikkoa!


17 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä pelakuita... pääsisipä täälläkin jo niita istuttamaan..:)

    VastaaPoista
  2. Pelargoniat on kauniita!
    Siis teillähän on siellä täys kesä, mä en kestä..
    Miks se ei tuu jo tännekin??=))

    Katselin aiemmatkin postauksesi. Wow! Ihania, kauniita ja upeita kuvia!! Ja syystäkin olet pojastasi ylpeä, kun noin kehutaan..:)

    Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Wau! Täällä eteläisessä Suomessa ihastellaan lintujen kevätkonsertteja ja aletaan suunnitella pikkuhiljaa pihatöitä, lunta on vielä mutta jokainen päivä on iso harppaus eteenpäin. Valoisat illat ovat ihania. Petra

    VastaaPoista
  4. Lisäys vielä edelliseen. Olen seurannut blogiasi joitakin kuukausia, mutta kommentointi on jäänyt teknisistä ja muista syistä. :-)
    Siu, nimim. Petra

    VastaaPoista
  5. En tiedä huomasitko jo mutta mullakin on sulle pieni haaste Vaniljaisessa :)
    Ihania kesäkuvia.. Nyt taas aurinko hissuksiin kurkustelee täälläkin mutta viimeset pari vrk ollut täälläkin hrrrrjan kylmä..tuulta..vettä ja jopa niitä rakeita..en ollut uskoa silmiäni ja meinasin jo hakea omat kukkani sisälle turvaan..
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Voi että, siellä jo kaikki vihertää, teidän terassi näyttää upealta! Ei mun yrtit vaan noin tuuheana kasva :) pitäis varmaan saada ne ulos.
    Ihanaa viikon jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  7. Irmastiina: Eiköhän Suomessakin kohta kesä "yllätä" :)

    Christina: Kiitos ihanasta kommentista! Kyllä olen pojasta tosi ylpeä, ei sitä ihan joka päivä kehuja kuule :) Mukavaa keskiviikkoa sinnekin!

    Petra: Kiva, kun kommentoit! Uudet kommentoijat ilahduttavat aina :)

    Liisa: Pitääpä tulla käymään vastavierailulla! Minä otin yrtit sisälle, näytti siltä, että alkavat nuupahtamaan... Mukavaa viikon jatkoa sinnekin!

    J: kiitos kovasti ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että pidät meidän partsista. Kyllä tuo aurinko (joka juuri nyt vähän pilven raosta pilkottaa) tekee ihmeitä kasveille! Ihanaa viikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  8. Ihanan keväiseltä näyttää! Niin vihreää ja vehreää!!! =)

    VastaaPoista
  9. Kauniita kuvia ja kukkaset ilahduttaa aina<3

    Mukavaa loppuviikkoa:)

    Jamssi

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia<3
    Teillä näyttää olevan niin ihanan keväistä.
    Meillä kura lentää.
    Viikonlopuksi on luvassa tännekin lämmintä.
    Taidankin käydä tänään facebookissa kattelemassa
    kauniita kattauksia jne...

    Kivaa loppuviikkoa!<3

    VastaaPoista
  11. Ihana kesäfiilis tuli näistä kuvista! Täällä kevät kyllä tekee jo kovin tuloaan, ei huolta siis - sen tietää kun nokka menee pölystä aivan tukkoon! :)

    VastaaPoista
  12. Meillä ollut samanlainen aamu täällä, vaikkakin ilman rakeita.Niin jäätävän kylmää tihkua, ja kolme astetta....ja viikonlopuksi tännekin luvattu kaunista!
    Ihania parvekekuvia, ja ihanat pelargoniat! Itse ostin pelargonian taimeja tänä vuonna..saas nähdä tuleeko niistä mitään!
    Iloista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  13. Voi että sentään siellä voi laittaa kukat aikaisin. Kestävätkö ihan vuoden loppuun vai vaihteletko kukkia välillä. Täällä kausi on hieman lyhyempi mutta pelagoot säilyvät hyvin ja ovat minunkin lemppareita.

    VastaaPoista
  14. Hei! Laitoin linkin blogistasi blogiini - kivaa viikonalkua <3

    VastaaPoista
  15. Kiitos kaikista kommenteista!

    Kaaponkammari: kyllä yleensä pidän samat kukat koko kesän. Tai no, yleensä ne ovat kuolleet Suomen loman aikana, aina... Saapas nähä, miten sitten tänä vuonna :)

    Marita: tuunpa käymään sun blogissa!

    VastaaPoista