keskiviikko 24. elokuuta 2011

Lasten omia

Okei, mua alkaa nää helteet tökkiin. Ei tämmöstä 31-33 astetta jaksa montaa viikkoa. Ei voi olla ulkona päiväsaikaan, kun on vaan niin kuuma, että ei voi hengittää. Että syksy sais jo tulla meillekin! 

Lapset on vielä tämän viikon kotona, kun tarha on kiinni ja ohjelmaa pitää keksiä koko ajan. Ollaankin nyt raivattu lasten soppia ja odoteltu, millon se pojan pöytä ja tuoli oikein tuleepi. Alla muutamia juttuja, joita ollaan saatu vihdoinkin järkättyä paikoilleen.

Poika sai kummeilta synttärilahjaksi nämä ihanat Aappa-lakanat. Ovat tosi mieluiset! Kiitos T ja J!Nämä ihanat pupuset ostin lapsille muistoksi Oulusta Herättäjäjuhlilta. Suloiset!Ukin tekemään kehtoon on vakiasukkaaksi tullut minun vanha nukke. Jostain syystä tyttö tykkäsi vain tästä nukesta mummulassa, joten otimme sen kotiin mukaan. Mikäs sen mukavampaa, kuin että äiti ja tytär ovat leikkineet samalla nukella :)
Ja voih, minulle tuli vihdoin ja viimein vertbaudetin kuvasto ja mikä ihana ylläri oli, kun mukana oli myös Vertbaudet lasten sisustuskuvasto! Kuvastosta sai paljon kivoja ideoita ja tekisi sieltä muutama juttu tilata lapsille... :)


Aurinkoa ja Taivaan säteitä!9 kommenttia:

 1. Ihanat lakanat poika onkin saanut ja suloiset puput olet ostanut...☺

  VastaaPoista
 2. Ihan huiput nuo pojan lakanat! Ja uijui mitä pussilakanoita tuossa kuvastossa olisi tarjolla.. tuo maailmankarttakin olisi ihana!

  Aurinkoa sinnekin täältä +20 asteesta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Irmastiina! :)

  Marja: Niinpä, tekis mieli tilata tytölle noi kissalakanat ja pojalle juurikin nuo maailmankarttakuvio... Ei enää yhtään aurinkoa, kiitos :D Alkaa jo käydä hermoon, kun lenkitkin on yhtä puurtamista tämmösellä helteellä... Mutta toivottavasti sinne aurinko paistaa :)

  VastaaPoista
 4. Kivat lakanat - hieman erilaiset! Mies lähti tänään teidän helteisiin Gelsenkircheniin katsomaan huomista Schalke - HJK - matsia :) Jännää!

  VastaaPoista
 5. Ai kuinka ihanat lakanat! Meillä on yksi apinafani, joka tykkäis noista varmasti.
  Saiskohan noita kuvastoja tilattua Suomeen, onko tietoa?

  Olivia

  VastaaPoista
 6. Oi mitä ihania juttuja siellä, nuo puput aivan supersöpöjä! Ja tuo kuvasto olisi kyllä kiva nähdä.

  VastaaPoista
 7. Eikö olekin ihania, ne Vertbaudetin sisustusjutut? Mua niin kutkuttaisi tilata kaikkea kivaa, toivottavasti laatu olisi yhtä hyvää kun vaatteissa.

  Nuo Finlaysonin apinalakanat on tosi kivat!

  VastaaPoista
 8. Kaikkea kivaa olet taas laittanut esille. Minullakin on ihanat nuket eteisessä tuolilla toivottamassa tulijat tervetulleeksi. Niillä lapsi on joskus leikkinyt. Ihanat roosanväriset vaatteetkin niillä on ja taitaapa olla tyttären vauva-ajan villapukuun kuuluvat töppöset jalassa. On ne niin ihania.

  VastaaPoista
 9. Olivia: niin ku Mrs J. tuossa kirjoittikin, niin nuo apinalakanat on Finlaysonilta. Aivan ihanat minustakin! Katselin tuossa noita Vertbaudetin sivuja ja he eivät toimita Suomeen, mutta sitä kuvastoa voi siellä heidän nettisivuilla selata. Menee sivulle : http://www.vertbaudet.de/ ja selaa ihan sivun alas. Sieltä sitten lukee "Katalog online blättern" , joista alempaa kuvaa klikkaamalla pääsee sisustuskuvastoon. Ylempi on vaatekuvasto.

  Mrs J: Pistetään vaan tilausta menemään ;)

  VastaaPoista