maanantai 12. syyskuuta 2011

Olkkaria ja syysvaatetta

Hui, miten nopeasti taas viikko vierähti! Meillä on ollutkin kiirettä, kun harrastukset palailevat kesätauoilta ja sukulaisiakin oli Suomesta käymässä. Kovasti kyllä jo syksyä ja viileämpiä ilmoja odotan! Viikonloppuna oli vielä 28 astetta lämmintä. Oli kyllä toisaalta ihana, kun saimme illalliskutsun ystävien luo ja söimme koko illan ulkona ja katsoimme auringonlaskua. Kuka tarttee Italiaa, kun voi asua Baijerissa :D





Eteisessä vieraat ottaa vastaan tämä kaunis tuoli ja Suomesta ostettu viiniarkku.




Olin joskus kesällä tilannut Wilhelmiinalta tämän kauniin tyynynpäällisen, mutta unohdin sen lomallamme Suomeen. Nyt posti toi sen ja kylläpä käykin värien puolesta kauniisti meidän sohvalle!




Halusin ottaa kuvan sohvasta nyt vajaan vuoden käytön jälkeen. Ei ole merkkiäkään kulumisesta tai rytistymisestä!




Kutomani valkoinen peitto on nyt ruokailuryhmän toisessa päässä.




Tyttärelle ostettiin jo talven varalle pipo, kun sattui kaunis kohdalle. Hupparit ostettiin molemmille lapsille syksyä varten H&M:ltä.





Tytär on nyt hurahtanut kaikkeen kiiltävään ja kauniiseen, kuten koruihin :) Tällaisen hempeän Disney -korun hän sai kauppareissulta.


Kauniita syyspäiviä!


10 kommenttia:

  1. Onko siitä jo todellakin vuosi, kun sohvan hankitte, muistan vieläkin sen postauksen jossa kerroit kuinka olit tehnyt "sohvalöydön" ja haaveilit siitä kotiinne? Kyllä aika menee niin nopeasti. Täälläkin oli vielä aivan kesäinen viikonloppu, mutta tänään onkin sitten satanut aivan koko päivä! Meillä muuten on isä muuttanut Saksasta kotiin ja tekee töitä nyt täällä Suomessa - arvaa olenko onnellinen:)

    Ihanaa viikkoa teille kaikille!!!

    VastaaPoista
  2. No vajaa vuosi, joulukuussa sen silloin ostimme, joten ei ihan vielä synttäreitä sohva vietä :) Mutta kannatti ostaa, ei näy yhtään kulumisen merkkejä. Tosi ihana, että teidän isä on nyt kotosalla eikä Saksan keikkaa tarvitse enää tehdä!!!! Minusta ei ole mitään ihanampaa, kuin että lapset saavat viettää aikaa isänsä kanssa, eikä äitikään siitä kauheasti varmaan valittele ;)

    Kiitos samoin: oikein mukavaa viikkoa sinnekin koko perheelle!

    VastaaPoista
  3. Hei, Mistä löysit tuon ihanan prinsessan pipon? t.Petra

    VastaaPoista
  4. Heippa Petra,

    ostin tuon tytön pipon dm:ltä, on mm. tässä meidän kylällä! Toivottavasti tästä oli apua. :)

    VastaaPoista
  5. Heips Maria!

    Tuo käsinoja "niitteineen" on todella kaunis :) Mun haaveena olisi kanssa saada joskus tuoli / iso laiskanlinna / sohva, jossa on viimeisen päälle viimeistelty ilme pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Tyylikästä!

    VastaaPoista
  6. Ai miten kauniita kuvia, taas :)

    VastaaPoista
  7. Ihana sohvakaunotar, oli pakko käydä katsomassa siitä se vanhempikin postaus :) Ja tuo tuoli eteisessä, Vau!

    VastaaPoista
  8. New England Rose: näin jälkeen päin voin sanoa, että kyllä kannattaa satsata mieleiseen sohvaan! Ei ole tarvinnut katua :)

    Johanna: kiitos!

    Marika: Kiitos kovasti :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana pipo :)

    Olivia

    VastaaPoista