keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Tyttöjen vaatetusta

Vitsit, mitkä lomasäät :D Ukkosta ja vettä vaakatasossa! Onneksi on paaaaljon tekemättömiä juttuja, mitä voi tehdä sisällä. Lapset tykkäävät pelata Muumi-peliä ja lukea kirjoja. Majaakin on rakennettu ja piirretty kovasti. Itselläni on pari ompeluprojektia suunnitteilla, kävin kangasotoksilla viime viikonloppuna. 

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! ♥   Laitan reseptiä lohirulliin ensi postauksessa.
Perjantaina juhlistettiin lomaa pirtelöllä. Tytön lempihame on jo pari vuotta vanha Vertbaudetin hame, joka alkaa käymään vähän lyhyeksi :) Kukkia on tullut taas vähän lisää jo ohimenneiden tilalle :)
Launtaina tyttö laittoi yhden kukan Magnolian kukasta päähänsä ja minunhan piti juosta hakemaan kameraa. 
Tyttö halusi laittaa Vertbaudetin hameen kaupungille ja siihen sopikin hyvin uusi H&M:n paita, jossa on kaunis rusetti.

Itse olen ihastunut kesäiseen huiviini, joka käy valkoisten pellavahousujen kanssa hyvin.Huivissa on ihana vihreä pitsireunus ja herkullisia kesäisiä värejä.Pellavahousut on tosi ihanat, vaikkakin ryppyjä on tosi vaikea välttää. Pellavahousut on monikäyttöiset ja yläosaa vaihtelemalla saa erilaisia, juhlallisiakin, kokonaisuuksia.

Sateesta huolimatta, kaunista päivää!

7 kommenttia:

 1. Kauniisti pukeutuvia naisia siellä teidän talossanne. Valkoiset pellavahousut ovat omat suosikit myös!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit sävyt tuossa huivissasi! Mistähän moisen olet hankkinut? Laitetaanpa aurinkoa tilaukseen sinne teille ja tänne meille : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huivi on tuossa meidän vieressä olevasta vaatekaupasta, Takko:sta. Yleensä en sieltä mitään ostele, mutta tuo huivi vain huusi luoksensa :) Toivottavasti saadaan aurinkoa sinne teille ja tänne meille!!

   Poista
 3. Jonkin aikaa olen jo blogiasi lueskellut, mutta jätänpä nyt tervehdyksenikin. Siirtolaiselämää itsekin vietän, etelä-Ranskassa asustelemme miehen ja pikkuisen tyttäaremme kanssa.

  Aivan ihana sisustusmaku sinulla ja niin kauniisti puet itsesi ja lapsesikin! Tykkään ottamistasi kuvista tosi paljon, on kuin hyvää sisustus-lifestyle kirjaa lukisi.

  Missä muuten Salzburgissa on aiemmin mainitsemasi Villero&Bochin myymälä? Oletko käynyt Salzburin outletin myymälässä, onkohan siellä hinnat millaiset? Itse olen Espanjan puolelta ostanut V&B:tä paljonkin, mutta aina vaan tekee mieli lisää ihania astoita. Kesällä piipahdamme Salzburgissa, joten sielläkin voisi shoppailla.

  Aurinkoa sinne teillekin ja osa meidän helteistä myös!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentista! Kiva kuulla, että ole viihtynyt blogini parissa ja tykkäät ulkoasusta :)

  Villeroy & Bochin myymälä Salzburgissa on siellä vanhan kaupungin puolella. Sinne on tosi helppo löytää, se on ihan siinä Mozartplatzin vieressä. Outlet-myymälässä en ole siellä käynyt, joten valitettavasti en osaa hinnoista sanoa mitään. Monesti noissa ihan tavallisissakin myymälöissä on tarjouksia ja tosi edullisesti saattaa löytää tuotteita.

  Toivottavasti teillä on kesällä hyvä reissu Salzburgissa!

  VastaaPoista