lauantai 20. lokakuuta 2012

Suklaa-vadelma -täytekakku

Huomenta erittäin kauniista, aurinkoisesta Baijerista! Sää on ollut kuin morsian tämän viikon, eilen oltiin vielä 25 asteen tuntumassa. Tällä viikolla olemme juhlineet mieheni synttäreitä. Hän toivoi marjakakkua, mutta pakkohan minun oli kakkuun vähän suklaata saada ujuttaa, joten tein suklaapohjan :D Mun täytekakku pohjiin ei tule ikinä perunajauhoja, kun mulla on vaan kammotus sellasiin pohjiin, joissa maistuu perunajauho! Pelkkä muna-sokeri-vehnäjauho seoksella saa tosi hyvin pohjan ja kun teen suklaakakkupohjan, korvaan osan vehnäjauhosta tummalla kaakaojauheella.



Kakkupaperina miehekästä pinkkiä :D






Väliin tein vadelmamoussen kermasta, vadelmasurvoksesta ja liivatteista. 




Kuorrutin kakun lopulla moussella ja kaulitsin päälle valkoista sokerimassaa, jonka koristelin moussella, jonka olin siivilöinyt.








Pakko oli yks sydän tehdä :)



Vadelma-suklaa ei ole minun lemppari parivaljakko, mun mies on kohta koko kakun syönyt, joten ei se varmaan pahaakaan ole ;) Itse oisin tehnyt rommi-suklaa moussen, mutta ehkä parempi näin, että perheen pienimmätkin saivat iskän synttärikakkua.

Antoisaa viikonloppua!

6 kommenttia:

  1. Äh, pitikö sunkin;) Kaikilla on tänään herkkukuvia, ja just eilen päätin, että nyt on saatava ne 3 ylimääräistä kiloa pois, jotka sairastelun aikana tuli :( Ei auta muukuin pyyhkiä leukaperiltä tipat pois ja olla kovana;)

    Tosi hetkullisen näköinen kakku, mun suosikkimaut:)

    VastaaPoista
  2. Oikein näyttää herkulliselta;)
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Voi juku kun herkullisen näköistä!!!

    VastaaPoista