keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Aika jatkaa matkaa

Tällä viikolla matkaamme Suomeen saattamaan äidin viimeiselle matkalleen. Päivästä tulee varmasti vaikea ja raskas, mutta onneksi meillä on suuri tukijoukko ympärillämme. Ehkä sen jälkeen myös normaali arki on helpompaa. Asiat, jotka ovat todella iloisia, saavat varjon, kun niitä ei voi rakkaan ihmisen kanssa enää jakaa. Täällä on kevät, kukat puskevat maasta ja aurinko paistaa, silti tumma pilvi roikkuu pääni päällä, ei anna vielä nauttia keväästä. Pääsiäinen tulee olemaan tänä vuonna hyvin erilainen, kotiinkaan en laita mitään koristuksia. Toivon, että pääsiäisen jälkeen voimme sanoa hyvästit jo toppavaatteille ja ottaa lenkkarit pysyvästi käyttöön :)

Molemmat lapset kilpailivat viikonloppuna yleisurheilukisoissa ja voittivat joukkueen kanssa pronssia. Tämä on ehdottomasti Baijerin parhaita puolia, että myös pienellä paikalla on paljon harrastemahdollisuuksia. Pojalla on kolme harrastusta, tytöllä kaksi ja kaikki ovat alle kilometrin säteellä kotoa! 
Tyttären matkavaatteet. Housut ja paita Zarasta.Toivotan teille kaikille jo tässä vaiheessa hyvää pääsiäistä ja ihania hetkiä perheen kanssa!
17 kommenttia:

 1. Siunausta ja voimia raskaalle matkalle. Olkoon jäähyväistilaisuus kuitenkin jälleennäkemisen iloa ja toivoa täynnä, ja sen myötä kaunis ja herkkä tilausuus, josta jää sinulle hyvä muisto. God be with you!

  VastaaPoista
 2. Voimia matkalle.
  Toivon,etta siunaustilaisuudesta tulee kuitenkin lammin ja lohtuna olkoon jalleennakemisen usko.
  Minun aitini siunaustilaisuus oli juuri tallainen.Vaikka itkin lahes koko ajan,tunnelma oli kuitenkin lammin ja ihana kaikkien rakkaitten ymparoimana...

  VastaaPoista
 3. Hei! Surutyö voi tosiaan kokemuksestani alkaa vasta hautajaisista. Sitä ennen on jotenkin epätodellinen olo ja vain odotusta. Tietää kyllä, että tässä elämässää emme enää näe, mutta silti sen tajuaa vasta siunaustilaisuudessa ja todellinen surutyö voi alkaa. Ja voi miten pitkä tie se on, mutta usko jälleennäkemiseen auttaa ja lohduttaa. Voimia perheellenne!

  Sanna

  VastaaPoista
 4. Siunausta teille. Jumala autta joka hetki! Maria

  VastaaPoista
 5. Taivaan Isän siunausta ja varjelusta matkallenne ja voimia eteenpäin.
  Aurinkoista kevään jatkoa!

  Pirjo

  VastaaPoista
 6. Jaksamista sinulle ja koko perheellesi <3

  VastaaPoista
 7. Tulin pitkästä aikaa katsomaan, mitä teidän arkeen kuuluu. En arvannut että elätte nyt noin raskaita aikoja.
  Voimahalit sinulle ja koko perheellesi ♥

  VastaaPoista
 8. Osanottoni täältä teidän perheelle ja voimia.

  VastaaPoista
 9. Voimia ja siunattua ylösnousemuksen Pääsiäistä! Hän elää ja siksi mekin saamme elää.
  "Täällä uskotaan, siellä katsellaan. Pääsen nauttimaan rakkauttaan."
  "Kerran taivaassa ilo, kunnia, voitonjuhla on loppumaton. Siellä kohtaavat kaikki rakkahat, siellä oudotkin tuttuja on."

  Mia

  VastaaPoista
 10. Paljon voimia koko perheelle <3

  VastaaPoista
 11. Voimia!

  Ja tunnustus odottaa blogissani.

  VastaaPoista
 12. Otan osaa.
  Itse menetin juuri rakkaan velipoikani ja isänikin on aivan lopussa...mutta elämä jatkuu, vain kirpeämpänä kuin aiemmin.

  -S-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin osanotto sinullekin ja paljon jaksamista!

   Poista
 13. Kiitos teille kaikille tsempistä ja lämpimistä toivotuksista!

  VastaaPoista