sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Pääisäinen, vappu ja äitienpäiväkin vielä

Terveiset Baijerista! Pahoitteluni kaikille, että postausten väli on mennyt liian pitkäksi. Aikaa ja energiaa ei yksinkertaisesti ole riittänyt blogille. Loma Suomessa pääsiäisenä oli ihana, vaikkakin äärimmäisen rankka. Näimme sukulaisia tiheään tahtiin ja maailmaa tuli parannettua ihanien ystävien kanssa useampanakin päivänä. Luntakin pääsimme mäkeen kokeilemaan ja jopa tytär otti sukset allensa mäkeen. Hän oli kyllä suurimman osan ajasta rähmällään, mutta sisukkaana nousi aina takaisin ylös. :) Lapset viettivät aikaa mummuloissa ja kulkivat vaarin mukana töissä. :)

Keksin maailman parhaan juustokakun ohjeen ja se pitää teille pikinmiten jakaa. Kiitos K:lle kahviseurasta! :) Shoppailemaan pääsin yhtenä päivänä ystävän kanssa, mutta se oli sitäkin rentouttavampaa. Niin ja kummilapsi pääsi ripelle, oli ehkä kivoin rippikirkko, missä olen tähän asti ollut. 

Harmillisesti sain jonkun pöpön lomalla ja antibiootit väsyttivät kotona vielä viikon verran. Töissä olen tehnyt enemmän tunteja ja kokouksiakin tuntuu olevan suunnalla, jos toisella joka illalle. Jospa se tästä kohta rauhoittuu, ja pääsee normaaliin rytmiin.

Vappua vietimme kivasti kotosalla ja leivoin ison satsin munkkeja. Lapset tykkää, mies tykkää ja valitettavasti itsekin pari kertaa sorruin. Toiveeni oli äitienpäiväksi, että ei olisi kakkua tarjolla ja sainkin tänään ihanan mustikka-satsin sänkyyn. :D Lapset olivat koulussa ja tarhassa askarrelleet ihanat kortit ja äitienpäivälahjat. Mies muisti lempi-vartalovoiteella. Tänään muistelemme myös ihanaa äitiäni, joka varmasti olisi halunnut viettää lasten kanssa vielä monta hetkeä.  

"Luotas jos tie kerran mun vie,
suureks' kun vartun, unhoon jää et.
Muistot nää mieleen jää, rakkautes tää.
Äideistä parhain sä oot."

-Äideistä parhain.
Levollista äitienpäivää teille kaikille toivotellen,


5 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana kuppi tuo viimeisessä kuvassa? Suloinen!!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan ihanat lautanen ja kuppi! Mistäs moisia? Oon ettiny lapselle sopivia ruokalautasia, sillä perus muumilautasten kuvitus ei oikein innosta, vaikka malli lautasessa onkin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Anteeksi, että vastaukseni on viipynyt! Tuo lautanen ja kuppi on Miss Etoilen mallistoa. Luulen, että googlaamalla löydät vielä jostain. Itse olen ostanut ne kaksi vuotta sitten Nostalgie im Kinderzimmer:stä, mutta heiltä ne on loppuunmyyty. Toivottavasti löydät niitä jostain! :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista