lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kesäkattaus

Terveiset helteisestä Baijerista! Aurinko on hellinyt meitä koko viikon ja ihana viikko huipentui eiliseen illalliseen ystävien kanssa meidän terassilla. :) Aivan uskomattoman ihanaa istua illalla ulkona t-paidassa vielä puolen yön aikaan. Viime kesänä emme saaneet ulkoremontin vuoksi nauttia terassista olleenkaan, joten toivotaan, että säät suosivat meitä tänä kesänä. 

Eilen laitoimme alkujuomiin mansikoita pilkottuna sekä mintunlenhtiä. Pääruoaksi oli pastaa ja paprika-kana-kastiketta, omatekoista caesar-salaattia sekä valkosipulipatonkia. Jälkiruoaksi tein mansikka-mustikka-kermarahkaa, jonka koristelin mansikoilla ja niin ikään mintunlenhdillä (sopivat tosi hyvin yhteen). Kokonaisuus oli ihan kiva, vaikka ei mikään yltiö-hieno ollutkaan. 

Lasten helluntailoma on nyt ohi ja ensi viikolla on jälleen normaali arki edessä. Vielä olisi pari kuukautta koulua, ennen kuin pääsemme kesälomalle. 
































Aurinkoista viikonloppua toivotellen,

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tarjoilut kuulostaa herkullisilta!

    VastaaPoista
  2. Kauniit kuvat! Oho, tuntuu hurjalle, että vielä on pari kuukautta koulua jäljellä. Meillä on jo viikko kesälomaa takanapäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, itselläkin vieläkin tottumista siihen, että kesä- ja heinäkuu painetaan koulussa... Mutta maassa maan tavalla. :)

      Poista
  3. Nams, mansikoita.
    Terassikelejä ootellessa.

    VastaaPoista