maanantai 4. lokakuuta 2010

Tilkkupeittoja

Jes, taas toimii kuvien lataus! Mitäs tykkäätte blogin uudesta ilmeestä? Itse tykkään kovasti :) Kaikki lempivärini; valkoinen, beige ja harmaa samassa paketissa. Näyttää minulta.

Mutta sittenpä viime viikon aikaansaannoksiin. Mikään tilkkupeitoista ei ole ihan valmis, koska minulla ei ole vielä vanua. Olen sitä tilannut, mutta ei ole vielä tullut.

Nämä kaksi ensimmäistä pientä tilkkupeittoa on keskosille. Osallistun tähän kampanjaan: http://nupullepeitto.blogspot.com/ . Hyvän asian puolesta siis! Osallistukaa kaikki kynnelle kykenevät! Se on ihmeellistä, miten pieniä keskosia voidaan pelastaa. Olen saanut seurata vierestä ystäväni lapsen urhoollista taistelua todella pienestä ihan täysin terveeksi suloiseksi pikkumieheksi. Hän on jotain aivan ihmeellistä. Sydämiä sulattava hurmuri! <3
Tein kaksi hempeäsävyistä peittoa tytöille. Peitot ovat pieniä, 50 x 50 cm. Näihin en laittanu vanua, vaan toinen puoli on pehmeää fleeceä, joka on pehmeä vauvan ihoa vasten.


Pienistä peitoista puuttuu vielä tikkaukset. Ne olisi tarkoitus tehdä tänään.


Sitten isompiin tilkkupeittoihin:

Tämän tein ensimmäisenä ja se meneepi joululahjaksi sukulaistytölle. Tästäkin siis puuttuu vielä vanu ja tikkaukset.


Väreinä pinkkiä, valkoista, harmaata ja vaalean vihreää.


Ja tämä jouluinen tilkkupeitto jää joko meille tai menee jollekin lahjaksi. En vielä oikein tiedä. Tykkään kyllä itsekin, mutta saatan tehdä vielä toisen.Jouluisen punaista ja valkoista.


Lopuksi vielä kuva Baijerilaisista hiiristä, jotka ostin lapsille Oktoberfesteiltä :) 


Aurinkoista syysviikkoa aurinkoisille lukijoille!


6 kommenttia:

 1. Ihanaiset peitot.
  Tuo jouluinen on niin kaunis.Miten se tuo punainen taas kolahtaa.

  Mukavaa alkuviikkoa.

  VastaaPoista
 2. Oi mitkä hiirulaiset :=) Lähetä minulle tuollaiset :) Paljon maksaa ? On niin suloiset, tiedätkö keräile nalleja vain omaksi iloksi ja ostan vain sellaisia mistä pidän. Toki voisinhan tehsä muutaman itsekin mutta mutta onhan tuollaiset siis niin ihania. Ja kyllä sinun peitot kelpaa kyllä ja kauniit sävyt olet valinnut peittoihin.

  VastaaPoista
 3. Siis vielä hiiristä, jos sellaisia vielä saa jostain ?
  En toki tahdo teidän hiirulaisia vaan jos löydät toiset ?
  Olimpas kömpelö edellisessä viestissä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania peittoja ja hyvään tarkoitukseen<3

  Ja blogin ilme on todella kiva
  ja tyylikäs sun näköinen:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille kommenteista! Jotenkin on jo joulu mielessä, vaikka onhan tässä sinne vielä aikaa. Tekisi mieli jo laittaa kotia valko-punaiseksi :) Siitä tuo idea jouluiseen tilkkupeittoonkin lähti.

  Wilhelmiina: Nuo hiiret maksoi 12.50€ kappale. En löytänyt niistä tekijää... Ostin ne tosiaan Oktoberfesteiltä ja ne loppui juuri tänään :( Mutta kohta alkaa joulusesonki ja sitä myöten markkinat ja luulen, että sieltä niitä sitten taas saa! Eli pidän silmät auki koko ajan ja jos löydän, niin lähetän. Viimeistään varmaan sitten joulukuussa :)

  Kiitos kehuista Jamelia :)

  VastaaPoista
 6. Vähänkö muuten komeesti tuo mun pää katkeaa näissä kommenttikuvissa :D Tietääkö joku, saako sitä liikutettua samoin kuin lukijaksi alkaessa?!

  VastaaPoista