maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kesäviikko

Pääsiäinen lähestyy kovaa vauhtia! Meille onkin tulossa erilainen ja mukava pääsiäinen, kun miehen vanhemmat saapuvat torstaina tänne :) Lapset odottavat kovasti mummua ja ukkia, ja kyllä mekin miehen kanssa kovasti heitä kaipaamme. Jos hyvin käy, niin käväsemme miehen kanssa häissä Puolassa, mutta se on vielä vähän epävarmaan. 

Eilen seurasimme vaaleja ja kyllä henki salpautu, niin suuria muutoksia on Suomena kansan edessä. Näemme tulevina kuukausina, kuinka käy. Ehkäpä Suomi tarvitsee moraalin takaisin. Tuntuu, että nykykään kaikilla pitää olla oikeus kaikkeen. Vanhemman näkökulmasta voin sanoa, että aina vapaus kaikkeen ei ole hyvä asia. Niin kuin lapset tarvitsevat rajat, niin myös suomalaiset tarvitsevat nyt rajoja ja toivottavasti vanhat arvot palaavat, ainakin osaksi, takaisin. Mielenkiinnolla odotamme, miten asiat etenevät!

Kuvia on tällä erää pihamme kukkaloistosta sekä myrskypäivän kuvia. Tuoreherkkuja lopussa, nami :)
Pihan puut ovat kaikki kukassa!Myrskypäivänä vettä satoi taivaan täydeltä.
Ja puut heiluivat...
Pelargoniat toin sisälle myrskyä piiloon :)
Pojan ihana apina-sadetakki on ollut mieluinen.Yrttejä on tullut taas lisää :)
Sitruunamelissa on kasvanut hurjasti.
Löysin rautakaupasta ihanan sinkkivadin, johon laitoin petunioita.

Sinkkiämpäriin laitoin mustikkapensaan! Poika käy joka aamu katsomassa, joko on tullut mustikoita :DTomaatti-sipuli-basilika -seosta nautittiin parvekkeella.
Vadelmaleivoksia tehtiin eilen päiväkahville, nam nam.Mukavaa pääsiäisviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Ihania keväisiä tai voi, jopa sanoa kesäisiä kuvia...:)

  VastaaPoista
 2. Voi mitä herkkuja
  tuo basiika juttu vois itekin kokeilla
  joskus tehdä:)

  Mukavaa aikaa läheisten kans
  pääsiäisenä<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kesäisiä kuvia! Upeita kukkakuvia, yrttejä ja istutuksia! Kyllä teidän todellakin kelpaa...:)))

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania noi puut on. Piti ihan kutsua mies ja poikakin katsomaan =)
  Poika ei ole asunut siellä Saksassa, kun syntyi vasta sen jälkeen kun sieltä tultiin, mutta ihastelipa hänkin niitä.
  Onpa teillä kivaa, kun isovanhemaat tulevat. Meillä oli kansa kovasti odotettuja silloin aikoinaan, kun tulivat oikeammin juuri näitä aikoja.
  Täälläkin on todella kova tuuli, oli jopa ukostanut viime yönä täällä Kuopiossa =(
  Mukavaa ja aurinkoista pääsiäisviikkoa!
  -päivi-

  VastaaPoista
 5. Aivan taivaallisen ihania kuvia.. Täällä Suomen perämetsilläkin, aurinko paistaa ihanasti. Pian se kesä on täälläkin :) Hauskaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 6. Osuit oikeaan, Suomi tarvitsee muutosta. Kuvasi ovat todella upeita, onko sinulla käytössä joku makro-objektiivi? Siunattua pääsiäisviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Heippa. Käsitin, että asutte ihan Münchenin lähistöllä. Osaatko sanoa, mistä alueelta Münchenissä kannattaisi varata hotellia? Tai onko aluetta, mistä sitä ei kannata katsella? Entäs minkälainen shoppailukaupunki se on? Sisustus ja lasten sekä aikuisten vaatetus kiinnostaa.

  Olivia

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti kaikista kommenteista!

  Marita: ei mulla (kait) makro-objektiivia oo, vissiin hankintalistalla kuitenki ois... :) Mies noita objektiiveja kameraan aina vaihtelee, minä kuvaan sillä, mikä siinä sattuu olemaan :D

  Olivia:

  Turistina tieten kätevin ois keskustan alue: Hauptbahnhof - Ostbahnhoffin väli. ( S-Bahn, joka on paikallisjuna, junakartassa keskellä). Itse nyt en muuten kauheasti Müncheniä tunne, mutta siis yliopistolle päin (Schwabing), on varmasti myös aika kiva. (Lähellä myös Englisher Garten).

  Sisustusostoksia voi tehdä keskustassa Isartorin ja Marienplatzin välillä, josta löytyy Butlers (http://butlers.de/shop/index.php) ja Depot (http://www.depot-online.com/). Myös Karstadt Oberpollingerilla on sisustusjuttuja, mutta kalliimpia. Myös vähän kauempana keskustasta, Wienerplatzilla on kiva sisustuskauppa Livingroom. Siellä on enemmän sellaista maalaisromanttista ja tanskalaista sisustusta ja samassa tilassa on myös tunnelmallinen kahvila.

  Lastenvaatteita ostan usein Marienplatzilla olevasta Zarasta (alakerrassa lapset), C&A:lta, joka on Zarasta vähän eteenpäin ja nykyään saa myös Vertbaudetin vaatteita Haarista olevasta Babywalzista. Keskustassa on myös Benettonin liike ja sielläkin on aivan ihania lastenvaatteita. Lasten merkkivaatteita saa Sch lichtingistä, joka on Marienplatzilta Odeonsplatzille päin. (http://www.schlichting.de/) Hinnatkin on kyllä sitten merkkivaatteiden mukaisia, mutta on ne kyllä ihaniakin :)

  Aikuisten vaatteita ostan itse Orsaystä, joka on myös siinä Marienplatzin nurkilla. Siellä on tyylikkäitä ja edullisia vaatteita. Myös C&A on edullinen, mutta kohdallani on ongelma, että naisten vaatteet usein alkavat koosta 38 ja ovat minulle isoja. Alakerrassa siellä on nuorten osasto, mutta minulle liian nuorta tyyliä :)

  Nämä tuli nyt ekkana mieleen :) Jos tulee jotain kysyttävää, niin vastaan mielelläni!

  Mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
 9. Niin ja piti vielä sanoa, että myös C&A:lla on lastenvaatteita (kerrokset 3 & €) ja ovat edullisia!

  VastaaPoista
 10. Voi kiitos paljon vinkeistä!! Mua kiinnostaisi tulla sinne kesän aikana käymään, mutta ystäväni tulisivat mieluummin vasta joulumarkkinoiden aikaan. En haluaisi ootella niin kauan. Tänään katselin netissä lentojen hintoja ja hotelleja. Hotelleja on niin valtavasti, että pitää osata vähän rajata, mistä alueelta niitä katselee.

  Olivia

  VastaaPoista
 11. Ihania kuvia sulla taas täällä!!!

  Jännityksellä odotan miten omien yrttikylvösteni käy.. Olen kuin poikasi mustikkapensaan kanssa..mieheni sanoikin tänään, että ei ne nyt ihan kahdessa päivässä kasva, kun taas kurkistelin ruukkuihin..hih ;)

  Kiva kun saatte vieraita kotosuomesta! Mukavaa pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
 12. Toivottavasti hyvä hotelli löytyy, Olivia! Joulumarkkinatkin on kivat, mutta kyllä kesäkin on täällä ihana :)

  Kiitos Liisa! Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista