torstai 5. huhtikuuta 2012

Valmiina pääsiäiseen

Pääsiäinen tulee tänä vuonna kuin varkain. Huomenna on jo pitkäperjantai, emmekä ole oikeastaan mitenkään suunnittelleet pääsiäisenaikaa. Olimme niin keskittyneitä isovanhempien vierailuun, että pääsiäinen pääsee nyt yllättämään :) Mummun ja papan vierailu oli ihana, ja eron hetki oli jälleen vaikea. Varsinkin pojalle isovanhempien lähtö oli kova paikka ja hän olisi kovasti halunnut lähteä heidän mukaan Suomeen. Pieni pakkasi oman matkalaukunkin itse valmiiksi ja oli sydäntäsärkevää sanoa, että emme mene nyt Suomeen... Kiitos mummu ja pappa kaikesta, oli ihanaa, kun olitte luonamme! ♥ 

Nyt on lapsillakin jo ikävä unohtunut, kun saa ystävien kanssa leikkiä. Pari pupua laitoin pöydille pääsiäisestä muistuttamaan. Suklaapuput ja lammaspaistin ostin huomista ajatellen, mutta muuten varmaan ei kauheasti pääsiäistä laiteta. Miehen kanssa päästiin kahdestaan Ikeaan viikonloppuna, kun isovanhemmat olivat lasten kanssa. Poika sai uuden sängyn ja se on kyllä ihan hänen tyylinen.

Olin saanut Pampuliinalta tunnustuksen, johon toivottavasti muistan palata myöhemmin. Kiitos kovasti!


Pieni pupu pääsi koriin pöydälle.Pojan sänky on samanlainen kuin tytöllä, mutta musta. Emmin pitkään tätä väriä, mutta hyvin käy kokonaisuuteen!Hempeät beiget ja siniset tekstiilit pehmentävät kokonaisuutta.Tyttö oli jostain laatikon uumenista löytänyt tämän kisun ja nyt se on hänen suosikkinsa :)
Mummu ja pappa toivat tytölle uuden nuken. Käsityönä tehty mollamaija oli mieluinen, kiitos!Tyttöllä on nyt jokin hevoskausi ja pinkki keppi-yksisarvinen on tosi tärkeä. ♥ Jennyltä tilasin tämän ihanan pellavaisen taulun, jonka annan ystäväni vauvalle. Kiitos Jenny! ♥ 
Äitini osti minulle tämän kauniin kukan, joka on kukkii tosi ihanasti.Kaikki kukat parvekkeella kukkivat kovasti, ihania!


Oikein siunattua pääsiäistä teille jokaiselle ja paljon kauniita hetkiä perheen kanssa! ♥ 


5 kommenttia:

 1. Oikein hyvää pääsiäistä sinne <3

  VastaaPoista
 2. Aurinkoista Pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 3. Varmasti haikea hetki :(

  Mekin käytiin Ikeassa ja vähän katselin Alexille uutta sänkyä -pikkuhiljaa on pinnasänky laitettava pois :( Samaa ihastelin :) Katsotaan mikä meille sitten aikanaan päätyy... Teillä huoneet näytää kauniilta!!

  Aurinkoista pääsiästä teille!

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat!

  Olen uusi bloggaaja ja etsin kävijöitä blogiini. Käythän katsomassa uuden blogini osoitteesta:
  http://avecvaish.blogspot.com/

  Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille, toivottavasti teilläkin oli mukava pääsiäinen!

  VastaaPoista