maanantai 30. kesäkuuta 2014

Uunikanakorma

Tässä tulee vihdoinkin tämän herkullisen uunikanakorman ohje. Resepti on MeNaisten Sport -lehdestä. Tämä on helppo valmistaa etukäteen ja laittaa vain uuniin vieraiden saapuessa. Kaveriksi basmatiriisiä ja tuoretta korianteria. Ja kyllä maistuu! :)



Uunikanakorma (4:lle hengelle):

1 sipuli
3 dl maustamatonta jogurttia
1 dl ruokakermaa
2 rkl mantelijauhetta
2 rkl currytahnaa
3 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyrettä
1 dl vettä
suolaa
400g kanafilettä
200g kukkakaalia tai parsakaalia (itse käytin molempia)


1. Kuori ja leikkaa sipuli pieniksi paloiksi. Paista sipuli öljyssä pannulla. 

2. Sekoita pehmennyt sipuli jogurtin, ruokakerman, mantelijauheen, currytahnan, murskattujen valkosipulien, tomaattipyreen ja suolan kanssa tasaiseksi massaksi.

3. Leikkaa kanafileet reiluiksi kuutioiksi ja paista kypsiksi pannulla. Laita paistuneet kanapalat laakeaan uunivuokaan ja lisää paloiteltu ja kevyesti paistettu kukka-/parsakaali. 

4. Lisää uunivuokaan lopuksi jogurtti-mausteseos. 

5. Paista 180 asteessa keskitasolla noin 20 minuuttia.

6. Tarjoa keitetyn basmatiriisin ja tuoreen korianterin kanssa.







Mukavia herkutteluhetkiä toivotellen,


1 kommentti:

  1. Mä en oo vielä syönyt aamureippailun jälkeen aamupalaakaan ja sattui blogisi eteeni, voi nam! Varmasti hyvää :)

    VastaaPoista