lauantai 1. marraskuuta 2014

Barbie goes Paris -synttärit

Huh, kermaiset pyhäinpäivän terveiset Baijerista! Juuri saimme tyttären Barbie-synttärit pakettiin. Juhlat oli ehkä parhaat, mitä olen koskaan järkännyt ja näitä oli myös kiva tehdä. Loma on sujunut kivasti synttäreitä puuhastellessa. :) Tytär halusi Barbie-synttärit ja se tuntui minusta jokseenkin vastenmieliseltä ajatukselta, joten ehdotin, että voisimme yhdistää siihen Pariisin, olemmehan molemmat Pariisi -faneja. :) Se sopi mainiosti tyttärelle, joten ei muuta kuin suunnittelemaan. Kakku onnistui tänä vuonna enemmän kuin hyvin! Ikinä ennen en ole kakun tekoa jättänyt synttäriaamuun, mutta tänä vuonna oli pakko, sillä se ei kaikessa komeudessaan olisi meidän jääkaappiimme mahtunut. 

Tuntui, kuin äitini olisi katsonut selkäni takana ja vartioinut jokaista hetkeä juhlissa. Omistankin nämä juhlat hänelle. Äiti haaveili aina, että pääsisi käymään Pariisissa, mutta hän ei koskaan sinne päässyt. Hän rakasti kauniita asioita ja leipomistaitonikin olen häneltä perinyt. 

Näiden kuvien myötä: rauhallista pyhäinpäivän iltaa teille kaikille! Muistetaan tänään rakkaitamme, jotka eivät enää joukossamme ole,


7 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanat juhlat teillä onkaan ollut! <3 Rauhallista Pyhäinpäivän iltaa sinne!

  VastaaPoista
 2. Miten ihania kuvia! Taisin itse tehdä omille tytöille näiden ollessa pieniä aina vaan jotain junakakkuja ja hämäkäkkikakkuja :D Eivät kyllä koskaan toivoneet prinsessajuhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän hämähäkkikakuissakaan mitään vikaa ole! :) Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 3. Ihanan näköiset juhlat! (ja etenkin tarjoiluosio ;) )

  VastaaPoista