torstai 14. tammikuuta 2010

Lunta, sohjoa ja kotitöitä

Tuleekohan muille kotiäideille ikinä fiilistä, että raataa koko ajan, eikä hommat lopu koskaan? Olen tällä viikolla pessyt neljä koneellista pyykkiä, imuroinut, luutunnut, pyyhkinyt pölyjä, tehnyt joka päivä ruokaa ja tiskikone on laulanut lukemattomia kertoja. Pyykikori ei ole vieläkään tyhjä, taas pitäisi imuroida, kun murusia on joka paikka täynnä, eteisen lattia on mustassa kurassa ja huutaa luutua avukseen, ja tiskikone pitäisi jälleen laittaa päälle. Tekeekö tässä ihan turhaa työtä vai onko tässä olemassa joku juju, mitä en nyt vaan hoksaa? Ja tiedättekö, että teillä siellä Suomessa on niin hyvä olla, kun pyörätietkin aurataan, kun sataa lunta. Ei täällä vain! On aikamoista tuskaa työntää rattaita pitkin lumisia ja sohjoisia katuja, jotka on hiekotettu, kun on satanut lunta! Kertokaa joku mulle, mikä tarve ne on hiekottaa, kun ei ne voi olla liukkaita, kun ei siinä kukaan voi kävellä. Tämmöset on siis tämän päivän fiilikset ja kädet on ihan tuhottoman kipeät vaunujen työntämisestä. Hyvä puoli on se, että hauikset kasvaa :)Tytär sai jokin aika sitten tällaiset valkoiset kengät, mutta en ole tainnu muistaa laittaa niistä kuvaa aiemmin. Hän rakastaa niitä yli kaiken. Ovat olleet jo kovassa käytössä, vaikka ovat vähän isot!

 
Poikani on todella nälkäinen tarhapäivän jälkeen, joten ennen päikkäreitä voi syödä äidin tekemään herkullista hedelmäsalaattia. Tähän aikaan on vaikka mitä ihania hedelmiä tuorehyllyssä, eikä hintakaan päätä huimaa! Namskis!


Aurinkoista päivää!

5 kommenttia:

 1. YOUR KIDS ARE GORGEOUS!
  LOVE THAT OLD TRUNK ON PREVIOUS POST!
  TAKE CARE,
  ROSA

  VastaaPoista
 2. Moi

  Tuttu tunne et siivoaa ja puurtaa
  ja aina löytyy lisää työtä;)

  Kivat nuo valkoset kengät:)

  Ja rattailla meneminen on tosiaan
  tuskaa
  ja ne hauikset todella kasvaa:D.

  Mukavaa viikonloppua<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Thank you Rosa!

  Aivan totta Jamelia, että kotiäidin työt ei lopu koskaan! Miksi ne ei osaa täällä keski-Euroopassa aurata pyöräteitä? Rasittavaa!

  Kiitos samoin sinne; oikein mukavaa viikonloppua!

  Maria

  VastaaPoista
 4. Darling Maria,
  your two children are real too sweetly.
  I have to me just your other pictures looked... you have furnished your house wonderfully. Compliment!!!!
  The favourite greetings and all the best,
  Elke.

  VastaaPoista
 5. Dear Elke,

  sorry about the late reply! Thank you very much for your comment!

  Have a nice weekend!

  Maria

  VastaaPoista