maanantai 15. maaliskuuta 2010

Småfolkiin hurahtanut

Suomen lomalla erehdyin Oulussa Lasten Metsola kauppaan ja se olikin sitten menoa. Miten ihania retrohenkisiä vaatteita! Ystävättäreni joutui kirjaimellisesti raahaamaan minut pois kaupasta, sillä muuten olisin ollut täysin vararikossa :) Silloin ostin pojalle ihanan ruskean virtahepopaidan ja tytölle keltaisen apina/leijonamekon. Kotiin päästyämme tilasin Punavuoren peikosta saman henkisiä vaatteita: molemmille lapsille Småfolkin omppupipt ja pojalle vihreän dinosauruspaidan (hän on aivan hurahtanut dinosauruksiin, hih!). Tytön pipossa omenat ovat pinkkejä ja pojan pipossa vihreitä. Tänään tuo tilaus sitten vihdoin tuli ja kaikki jutut olivat juuri sopivia. Kevätpipot tulevatkin tarpeeseen, sillä tänään on satanut vettä ja keskiviikosta lähtien pitäisi olla jälleen reilut 10 astetta lämmintä. Kevät siis on tullut vihdoin ja viimein!
Poika sai Småfolkin vihreän omppupipon.

Ja niin ikään Småfolkin vihreän dinosauruspaidan. Kylläpä kelpaa nyt pienen miehen tarhaan mennä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Onpas pirtsakka tuo omppu pipo
  ja hieno paitakin:)

  Arvaas kuka oottaa niin Suomeen menoa:P

  Tuleeko muuten kalliit postimaksut
  kun jos lähettävät nuo ulkomaille?.

  Muksaa uutta viikkoa<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Nuo mahtui niin pieneen tilaan, että tulivat kirjeenä, joten postimaksu oli reilut 2 euroa. Maksimissaan kai 6 euroa tänne, joten minusta aika edullinen. Esim. jotkut kirjakaupat veloittaa jopa lähemmäs 20 euroa postikuluja!

  Punavuoren Peikossa oli hyvä palvelu ja infosivat pipojen kokosuosituksista, vaikka en hoksannut edes kysyä (olivat pientä kokoa, joten piti ottaa kaksi numeroa isompi kuin normaalisti). Suosittelen!

  VastaaPoista