torstai 11. maaliskuuta 2010

Suomalaista designia

Tykkään hirveästi suomalaisesta designista. Iittala on yksi suosikkimerkkini ja Alvar Aalto on ehdottomasti yksi eniten ihailemani suunnittelija. Myös Marimekon jutuista pidän, joskaan en ihan yhtä paljon kuin Iittalasta. Toinen suosikkisuunnittelija on Eero Aarnio. Hän on aivan loistavasti osannut töissään ottaa huomioon niin aikuiset kuin lapsetkin. Hänen suunnittelema Puppy on yksi parhaista jutuista, mitä lapsille tiedän. Pojalle ostettiin kaksi-vuotis synttärilahjaksi puppy vihreänä ja ihastun siihen päivä päivältä enemmän. No tänään sitten olin saanut mailin, että nyt on tullut puppyä uusissa väreissä ja ihastuin kyllä heti vaaleansiniseen! Se on sinänsä jännä, koska muuten en vaaleansinisestä pidä ollenkaan :D Meillä nyt kuitenkin on jo yksi puppy, joten toista ei aiota hankkia, mutta jos joku muu aikoo hankkia lapselleen kestävän lahjan, niin suosittelen puppya! Meidän suomalaisten täytyy ehdottomasti kannattaa suomalaisuutta ja suomalaisia muotoilijoita!Eero Aarnion Puppy uudessa värissään. Ihana!

Lumista päivää!

3 kommenttia:

 1. Sama täällä noiden suomalaisten
  suunnittelijoiden suhteen
  tykkään tosi paljon:)

  Pitää kantaa Iittalaa ja
  marimekkoa aina Suomen lomilta kotia;).

  Kiva tuo uusi väri:)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. olen luultavasti jo lapsuudessa saanut yliannoksen seka marimekkoa etta alvar aaltoa joten en kauheatsi diggaa...ehka mielipide muuttuu ulkomailla asumisen myota.olen kuitenkin myos huomannut ihastuneeni Puppyyn ja oikeasti harkitsen sen hankkimista tyttojen huoneeseen. Jos vaan nakis jossain nyt livena etta nakis onko tytoilla yhtaan kiinnostusta...

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista! Minä suorastaan inhosin unikkoa ennen Saksaan muuttoa eikä kyllä muutakaan marimekkoa tahi Iittalaa paljon kotoa löytynyt. Mutta niin vaan on alkanut varsinkin Iittalaa kertyä ja jopa yksi unikkokuosinen kassi, kun Suomi-kaipuu nostaa päätään. Suomea ja suomalaisuutta arvostaa paljon enemmän, kun on asunut muutaman vuoden ulkomailla!

  Suosittelen kyllä Puppya lämpimästä. Se on sekä tyylikäs osa sisustusta että tosi kestävä leikeissä. Ainut miinus on, että siihen mahtuu kerrallaan vain yksi lapsi istumaan, joten melkonen sota on pystyssä, jos ja kun siihen molemmat tietysti yhtä aikaa haluaapi :)

  VastaaPoista