keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Kuvapläjäys!

Jee, taas toimii! Täällä on odotettu bloggerin toimintaa ja kadonnutta bloggausintoa. Kaikilla varmaan jossain vaiheessa tulee eteen hetki, että miettii, miksi oikein pitää blogia. Minulle tämä on hyvä tapa päivittää kuulumiset sukulaisille ja ystäville ilman, että jokaiselle täytyy romaanimailia joka viikko lähettää. Nyt on kuitenkin vähän epäilyttänyt blogin pito, kun kuitenkin niin avoimesti kerron meidän elämästä ja täällä käy paljon muitakin kuin tuttuja... Eiköhän tässä lähituleivaisuudessa selkiydy tämäkin asia ja katsellaan sitten enempi, mikä tämä blogin kohtalo on.

Alla kuvia mm. viikonlopun illallispöydästä, uusista tyynyistä, jotka tilasin Wilhelmiinalta ja tilkkupeitoista, jotka ovat jo lähes valmiita.




Viikonloppuna meille tuli vieraita ja söimme kolmen ruokalajin illallisen. Oli superihanaa!


Tässä Wilhelmiinan tekemä La Maison -tyynynpäällinen.


Ja tässä toisella tekstillä.


Ne löysivät paikkansa meidän olkkarin sohvalta. Tosi ihanat ovat, kiitos Wilhelmiina!


Tämä beige-harmaa tilkkupeitto löysi paikkansa olkkarin sohvalta.


Tämä vihreäsävyinen tilkkupeitto menee yhdelle ihanalle pikkupojalle Suomeen :)


Jouluinen tilkkupeitto odottaa joulua kaapissa.


Ja tämä peitto menee lahjaksi pienelle tytölle.

Kaunista keskiviikkoa!


13 kommenttia:

  1. Olipas nopea toimitus sinne asti :) Ihmettelen kun vasta ne postipojan matkaan vein...
    Mutta tiedätkö näin se menee sitä miettii tätä bloggailua ja jossain vaiheessa alkaa olemaan aika henkilökohtaista, tiedän että tutut lukevat eivät kommentoi jne... Mitä kerron itsestäni jne.. Mutta elämää tämä on ja kiva kun päästään teille kylään näin virtuaali elämässä :) jatka vain se into takaisin tulee kyllä!
    ja kiitoksia sinulle vielä.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä Wilhelmiinan kanssa, kyllä sitä aluksi vähän niinkuin testeilee mitä voi kertoa ja mitä ei, mutta jotenkin olen varmaan lapsellinen ( ? ) hölmö, kun ajattelen vain kaikista hyvää ja tuntuisi jotenkin omituiselta että joku voisi olla ilkeä kun toinen on avoin ja rehellinen. Mutta meitä on moneksi.
    Jatka vain Maria, sinulla on kiva blogi ja itsekkin aikanaa Saksassa asuneena jotenkin tunnen sielujen sisaruutta sinua kohtaan.
    Niin ja kiitos kun käy minua moikkaamassa ja toivotankin sinulle arvontaan onnea. Ja tietenkin mukavaa viikon jatkoa.

    VastaaPoista
  3. Heips!

    No kylläpäs on teilläkin kauniita peittoja ja tyynyjä - ihania! Sopivat teille niin hyvin!

    Minä tunnen taas siksi sielun sisaruutta sua kohtaan, vaikka vain mun mieheni siellä asustelee joka viikko pitkiä aikoja kerrallaan! Samoja ajatuksia jaan kanssasi myös tästä bloggailusta, mutta jatka vain on niin kiva aina kuulla sinusta ja mitä siellä olette puuhailleet!

    Mukavaa viikon jatkoa, taas:)

    VastaaPoista
  4. Moikka

    Samoja ajatuksia välillä
    kun sullakin blogin suhteen.
    Välillä jo kans tulee blogiähky
    sitte taas innostuu...
    Joskus mietin kans mitä uskaltaa
    kirjoittaa,
    kun niin monet lukee kuitenkin
    ja just ei kommentoi mitenkään...

    Mutta ihania tyynyjä ja kuulumisia
    oli täällä<3

    Ja jos ikinä muutat
    salasanalliseen blogiin
    tai minä
    olet kans tervetullut lukemaan;)

    Jamelia

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikista ihanista ja kannustavista kommenteista! Kyllä mimä ymmärrän, jos jotkut ventovieraat ei halua kommentoida meidän elämään liittyviä juttuja, mutta se ihmetyttää, että monet tutut käy täällä eikä jätä mitään kommenttia. Tuntuu, että on arvostelun alla elämän valintojen takia toisille. Mutta kyllä tässä hyviäkin puolia on. Kuten te kaikki ihanat blogisiskot, jotka kommentoitte niin positiivisesti :) Ottakaa kiitos vastaan, sanon sen suurella sydämellä!

    VastaaPoista
  6. Ihania tilkkupeittoja.Ja monta.

    Tämä bloggailu on mukava harrastus.Itse olen tehnyt sellaisen päätöksen että kertoilen vaan meidän puuhasteluista.Yritän välttää henkilökohtaisia asioita ja etenkin kuvia henkilöistä.
    Oikeastaan yllätyin tilastoja tutkiessa miten moni käy blogia lukemassa ja jo pelkät googlehaut tuovat paljon vierailijoita blogiin.
    Kiitos sinulle tästä kivasta blogista.Kiva että päätit jatkaa blogin pitoa,täällä on mukava vierailla.

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  7. Hei Maria,

    löysin sattumalta tämän blogisi tänä syksynä. Kotinne on kaunis ja kuvat lapsistanne ovat upeita. Toivon, että tulevaisuutenne selkiytyisi ja näin voisitte suunnata siihen turvallisin mielin. Monesti asiat järjestyvät omalla ajallaan. Kaikkea hyvää teille ja terkkuja päivänsankarilta.
    Kiitos vielä kerran pupuista!
    Marja

    VastaaPoista
  8. Kiitos kommenteista! Itsekin olen JaanaElina miettinyt, että en enää laittaisi lasten kuvia tänne. Täytyy oikeasti alkaa miettimään, että mihin sen rajan vetää...

    Kiitos Marja, että jätit kommentin :) Mukava, että olet löytänyt blogin. Kiitos myös kehuista ja kannustuksesta. Toivotaan, että tulevaisuus selkiytyy piakkoin. Eihän tässä mitään hätää onneksi ole! Ellalle paljon onnea tätäkin kautta!

    VastaaPoista
  9. Heippa:) Ihania juttuja taas kuvissa:))) Minä mietin bloggailua aika tosissaan tuossa jokunen aika sitten ja päätin jatkaa mutta uudella osoitteella ja blogilla. Kirjoittelin ennen White Lilynä:) toivon että jatkat bloggailua, tämä kun on yks niistä harvoista blogeista joita oon mielenkiinnolla lukenut siitä asti kun sen ekan kerran bongasin!

    VastaaPoista
  10. Samoja ajatuksia täälläkin bloggalusta..välillä tekis mieli kirjoittaa enemmänkin mutta sitten taas ei.. ilkeilijöitä mahtuu näköjään kaikkialle!

    Ihania tekstiilejä Wilhelmiina on sullekkin tehnyt! <3

    VastaaPoista
  11. Ihana blogi sinulla, löysin tänne Wilhelmiinan kautta.
    Itse olen bloggaillut vasta puoli vuotta, enkä ole saanut vielä asiattomia huomautuksia, mutta ehkä niitäkin tulee vielä. Ne ovat ikäviä ihmisiä, jotka tällaista harrastaa, mutta olen ajatellut etteivät he voi minua satuttaa, enemmin itseään, sillä pahuus tulee aina bumerangina takaisin muodossa tai toisessa.
    Mukavaa bloggailua:)

    VastaaPoista
  12. Eksyin tänne ja ihastuin. Teillä on kaunis koti!!

    Maatu

    VastaaPoista
  13. Kiitos teille kaikille kommenteista! Tulen käymään kaikkien teidän blogeissa piakkoin!

    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista