lauantai 12. maaliskuuta 2011

Pääsiäinen saapuu hiljalleen

Koville ottaa tämä herkkupaasto :) Varsinkin, kun kaupasta on meille jo kantautunut pääsiäismunia... Jos jotain Saksa osaa hyvin, niin saapuvien juhlapyhien avulla rahastamisen! Pari kuukautta ennen juhlaa tulee kauppoihin suklaat ym. rekvisiitat ja ihmiset niitä oikeasti ostavat. Minäkin olen jo tosiaan pääsiäismunia ostanut ja yksi pupukin meille jo saapui. Eilen meinasin tarhamatkalla alkaa pajunoksia katkomaan, kun huomasin, että nehän alkaa mennä kohta jo ohi, kevät on niin pitkällä! Alustavasti on ennustettu, että pääsiäisenä olisi täällä jo hellekelit. Nähtäväksi jää!

Ihanaa, meillä on ihan vapaa viikonloppu! Meidän elämä on todella sosiaalista ja oikeasti saa etsiä päiviä, kun ollaan ihan vaan oman perheen kesken. Mutta kivahan se vain on, että sekä meillä että lapsilla on paljon ystäviä! Elämä on ystävien kanssa monin kerroin mukavampaa :) Poika on jo melkonen fillaroija, ei kyllä äiti enää pysy perässä, onneksi isä vielä pysyy! Tyttökin on oppinut ajamaan pyörällä, ei tosiaan ole enää vauvoja meillä ;)




Minttupääsiäismunia...








Suklaamunia mansikkatäytteellä.




Ihana pupu!










Mies kokosi pojan pyörää :)




Minä ostin uudet St. Oliverin kengät. Tosi ihanat jalassa...





Käytiin miehen kanssa kaupungilla ja Zarasta löytyi lapsille vaatetta ja kesän juhlia ajatellen. Kesällä olisi taas muutamat juhlat tiedossa, nämä minusta ovat tosi kauniita! Valkoinen mekko on mun suokkari!










Myös tummansininen merihenkinen mekko on todella kaunis...





Pojalle tummansiniset pukuhousut. Näihin ei ollut enää liiveissä kokoja, joten tein sitten erillisen tilauksen Zaraan vielä kotona. Tuli muutakin tilattua pojalle, toivottavasti pian saapuu se paketti...



Zara kids on nyt Vertbaudetin ohella mun suosikki vaatekauppa lapsille. Kohtuuhintaisia ja muodikkaita vaatteita. Suosittelen molempia! Suomeen ei taida kummallakaan olla verkkokauppaa (ne on oikeasti tosi käteviä), mutta Zaralla taitaa olla liike Helsingissä..?


Lämpöistä lauantaita!

7 kommenttia:

  1. Nämä kuvat nähtyäni tokaisin miehelleni, että meidän täytyy lähtä herkkukauppaan. Vitsit että tekee mieli herkkuja, joten kauppaan käypi meidän tie nyt ;) Ihania vaatetuksia olet ostanut, kauniita.

    VastaaPoista
  2. Ihania ostoksia! Itse tässä kans just herkuttelen pääsiäiskarkeilla... :)

    VastaaPoista
  3. Siunattua Pääsiäisen odotusta! Ihanat kengät. Minä aion ostaa ihanat bling bling ballerinat Sweet Living liikkeestä ja laitan kuvan blogiini.

    VastaaPoista
  4. Voi, ihania pääsiäismunia... nam..
    Hienot kenjät oletkin ostanut.
    Kauniit ovat molemmat mekot..:))

    VastaaPoista
  5. Ihanan värisiä pääsiäismunia! Kauniita ja niin keväisiä :)

    VastaaPoista
  6. söpöjä pääsiäismunia! enpä tiiä onko täällä jo kaupoissa, ei vissiin vielä ku ei muistu mieleen :)
    ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla, että olen saanut vaikuttaa teidän makeanhimoon :D Mukavaa sunnuntaita teille kaikille ja kiitos kommenteista!!

    VastaaPoista