sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Herkuttelua...

Huh, mikä viikko! Arvonnan voittajat ovat olleet yhteydessä ja paketit lähtevät heille huomenna postiin. Pojan synttäriaskartelut alkaa olemaan voiton puolella, melkoinen homma niissä on kyllä ollut! Ensi viikolla on ekat juhlat ja seuraavalla viikolla toiset. Molempiin olen tehnyt omat koristelut. 

Torstaina täällä vieteltiin isänpäivää ja viikolla oli myös ystävämme synttärit. Eilen laittelin siirtelin yrttejä isompiin astioihin, sillä ne ovat niin isoja, että vaativat oman tilan. Uskomatonta! Helteet ovat jatkuneet ja täytyy kyllä sanoa, että vähän vähempikin meikäläiselle riittäisi... Onneksi kohta pääsee Suomeen viilenemään :)

Tänään ajattelimme poimia kirsikoita meidän pihalla olevasta puusta ja poika halusi kokeilla taas rullaluistimia. Iltasella pitäisi jatkaa askarteluja ja jospa sitä viimeistään huomenna alkaisi niitä jo ripustelemaan. Toivottavasti siis ensi viikolla kuvia juhlatunnelmista! Onnea muuten kaikille koulunsa päättäneille ja erityisesti ylioppilaille!
Isänpäivänkahvit tarjoiltiin sänkyyn <3
Herkkuleivokset tekaisin kahvin kaveriksi :)
Isänpäivän päiväkahveiksi tein Lattet kermavaahdolla (jotta yhtään kaloria ei pääse tipahtamaan ;)
Ystävän synttäreille lähdössä. Poika oli niin cool!

Parit tanssiaskeleet matkalla. Tässä ollaan vielä kotikujalla.Aamulla oli ripsinyt vettä, joten satikat otettiin mukaan. Mutta eihän niitä tietysti tarvittu, kun ne oli mukana.
Tyttö oli iloinen prinsessa :)

Eilen yrtti-istutusten lomassa tein mansikkapirtelöt viilentämään oloa. Ja hyvää oli! Voi tätä herkuttelua, mutta pitäähän sitä kesästä nauttia! Onneksi on tullut juostuakin ihan kivasti...


Suloista sunnuntaita!


7 kommenttia:

 1. Vauv! mitä herkkuja.
  Ihania ilontäyttämiä kuvia lapsista.

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja isä saikin...:)

  Suloisia ovat pienet... niin nauravainen tyttönen, kuin tnassahteleva poikakin..:))

  VastaaPoista
 3. Ihania, herkullisia kuvia..tulee himo katsellessa!
  Kauniita ja iloisia kuvialapsistasi..ihania!
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Voi Maria, mä niin ihailen sun viitseliäisyyttä ja kekseliäisyyttä laittaa aina kaikki niin kauniisti ja vimpan päälle :) Ihania herkkuja! Kyllä, kesällä saa ja pitääkin nautiskella!

  Varo vaan, viime kesänä oli Suomessa kans ne hirveet helteet, taisi sillon olla täällä Saksassa viileämpää...me oltiin juuri silloin Suomessa!

  Meillä ukostanut ja sadellut eilen ja tänään. Nyt näyttäs pikkuhiljaa kirkastuvan..

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita kuvia lapsista, ja ihania herkkuja!
  Mulla olisi sulle muuten haaste :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kovasti kommenteista! :)

  VastaaPoista
 7. Nam nam, ihanaa pirtelöä!

  Ensi visiitillä täällä, tosi ihana blogi!

  VastaaPoista