perjantai 6. tammikuuta 2012

Loppiaista

Mukavaa loppiaista kaikille! Meillä loma jatkuu vielä pari päivää ja rutiinit heittää härän pyllyä :) Koko perhe on saanut nukkua univarastoja ja leikitty on kovasti. Mies oli eilen ostanut lapsille autoradan ja siinäpä koko eilisilta sitten hujahtikin... Minulla oli aikaa järkkäillä vauvakutsuja ihanalle ystävälleni, jotka ovat reilun viikon päästä.

Toissapäivänä oli illallisvieraita ja siitä pari kuvaa alimpana. Kaksi lempparikuvastoani on saapunut ja niitä selaillessa on jo muutama ilta mennyt. Mirabeau yllätti positiivisesti, voi mitä ihanuuksia siellä onkaan! Impressionenissa oli aika paljon samaa kuin viime keväänä, mutta kuvat on siellä aina ihan ykkösiä. Vielä kun saapuisi se Vertbaudetin lastenvaatekuvasto. Alesta jotain jo tytölle tilailinkin. Zaran alesta taas karttui pojan vaatevarasto mukavasti.

Tänään pitäisi alakerran kuusi purkaa pois. Yläkerran kuusi lähti jo ennen uutta vuotta, kun varisi niin kovasti... Ekaa kertaa ikinä on loppiaiseen asti ollut kuusi, valkoiseen ei vain kyllästy! Siispä joulun aika on meillä ohi, piparitalot pitää vielä tuhota, mutta se ei liene meidän lapsille mikään ongelma ;)Mirabeaun kuvaston kansi, ihana!

Tuo lamppu on Impressionenin kuvastosta ja sopis niin hyvin meidän yläkerran aulaan.Ja tuo ihku tuoli on Mirabeaun kuvastossa...Riviera Maisonin kannuun en kyllästy ikinä. Toivottavasti ette tekään, sillä taitaa joka kerta illallisilla tulla sitä kuvattua :)


Tällä kertaa katoin Villeroy & Bochin New wave -lautaset. Nekin on niin ihanat!


Rentouttavaa viikonloppua!


3 kommenttia:

  1. Meiltäkin kuusi lähtee huomenna ynnä seimi ja kaikki joulujutut odottamaan seuraavaa joulua joka tulee yllättäväv nopeasti. Tuo sohva ja kansikuva on ihana! Siukut!

    VastaaPoista
  2. Hyvää Uutta Vuotta teille! Katselin edellisen postauksen kauniita kuvia ja totesin, että teillä on paaaaaljon enemmän lunta kuin täällä pohjoisessa!!! Kram

    VastaaPoista
  3. Kiitos näistä tuotevinkeistä! En ollut aiemmin kuullut näistä kalusteista mutta nyt pitää kyllä kuvien perusteella hiukan tutkia :)

    VastaaPoista