maanantai 16. tammikuuta 2012

Vauvakutsut - Baby shower

Huh, mikä ihana viikonloppu takana! Lauantaina käytiin äänestämässä ja luistelemassa. Illalla valmistelin vielä koristeita ja kakkua vauvakutsuille. Eilen sitten olivat vauvakutsut ja ne onnistuivat aivan nappiin! Ystävämme ei osannut aavistaa mitään :) Kutsut kestivät seitsemän tuntia(!) ja tuo aika suorastaan lensi. Pitkään mietimme kutsujen teemaa, sillä emme tiedä, onko uusi tulokas tyttö vai poika. Päädyimme sitten kirja-teemaan. Kirjaimia, kirjanmerkkejä, vihreeää, keltaista. No, kuvat kertokoot...Vaippakakun tein yhdessä tytön kanssa. Tää oli ihan hitti :)
Nämä ihanat tulostettavat kirjanmerkit tulostin täältä.

Keksejän leivoin pojan kanssa yhdessä. Piirsimme ensin paperille kuvan vaunuista ja sitten leikkasimme sen "muotiksi". Koristeet tein pikeerillä.Tämän ihanan julisteen tulostin täältä.
Portaikkoon tein tulostin aakkoset koristukseksi. Nämä kauniit aakkoset löysin täältä.Tein vauvalle alustan Ikeasta ostetusta kankaasta. Toinen puoli on ruskeaa fleeceä ja väliin laitoin vielä täytteen, että on varmasti pehmoinen vauvan alla.

Kakuksi tein vaaleanpunaisen "masukakun". Päällinen ja rusetti ovat marsipaania. Täytteetksi kermaa ja vadelmaa.
Tarjoilupöytää...Ostimme vauvalle lahjaksi pienet nahkatossut, bodeja, villatakin yms. tarpeellista.Irlantilainen ystävämme oli tehnyt näitä suussasulavan ihania suklaapaloja, jotka hävisivät kuin itsestään...Syömingit aloitimimme Subwayn patongeilla.... Vitsit, että oli hyvää!Kutsut olivat onnistuneet ja nyt vain odotamme muutaman viikon, että vauva saapuu maailmaan!

Valkoista viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Upeat tarjottavat ja juhlat varmasti onnistuneet:)

  Tuo vauvanpeitto tosi söpö<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Voi jestas mitkä kutsut ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat:). 0let kyllä todella taitava leipuri myös, upea kakku <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat juhlat:)
  Tein tuollaisen vaippakakun sukulaistytölle, kun hän syntyi. Oli myös ihasteltu kakku muiden vieraiden keskuudessa :)

  VastaaPoista
 4. Huikeet juhlat! Upeat tarjottavat ja lahjat! Onko tuleva äiti suomalainen? Laitan kohta meiliä, jahka ennätän. Olemme varanneet jo hotellinkin. Se on ihan keskustassa.

  VastaaPoista
 5. Upealta näyttää, kaunis kakku ja kaikki!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Marita: tuleva äiti on saksalainen ja naimisissa amerikkalaisen miehen kanssa :) Monikielinen perhe siis heilläkin! Jäänpä odottelemaan sun sähköpostia!

  VastaaPoista
 7. Oi oi oi, oottete kyllä ihania ystäviä!! Niin kauniita juttuja!!

  VastaaPoista
 8. Hei, olen uusi lukija ja heti alkuun ihastelin kaunista blogiasi!
  Todella hienot kutsut olette järjestäneet, aivan ihania kuvia kaikesta!
  Kaunista.

  VastaaPoista