perjantai 3. elokuuta 2012

Tyttöjen juttuja

Iloista perjantaita! Täällä ollaan hereillä erittäin huonosti nukutun yön jälkeen. Yöllä oli aivan mahdoton ukkonen, talo tärisi ja taivas räiskyi! Satoi niin kovasti, että luulin ikkunoiden oikeasti menevän rikki. Täällä ukkosia on tuon tuostakin ja niihin on jo aika lailla tottunut, mutta viime öinen oli kyllä yks kovimmista. Lapset ei tienneet mitään, nukkuivat siki omassa huoneessaan, kävin pari kertaa heitä kurkkaamassa :)

Viime viikonloppuna meillä oli ystävän syntymäpäiväjuhlat ja sipsuttelin sinne uusilla (punaisilla!) kengilläni. Ihastuin näihin kenkiin ja arvoin pitkään, että raskinko vai enkö raski ja sitten mies raski :D Nuo kengät on kuin tehty pidettäviksi tummansinisten farkkujen kanssa. Mikä ihana yhdistelmä!
Punaista...
Ja korkoakin löytyy ihan kivasti :)
Me ollaan tytön kanssa heittäydytty ihan prinsessoiksi ja sormien -sekä varpaankynnet ovat saaneet milloin minkäkin väristä lakkaa pintaansa. Nyt meillä on tosi pinkkiä, ruskettuneen ihon kanssa soppeli väri.Tyttö kuivatteli kynsilakkoja juhlavaatteet päällä lattialla :) Pitsipaita Zarasta, hame Vertbaudet.

Juhlamieltä!

5 kommenttia:

 1. Naisella pitää olla aina yhdet punaiset korkkarit! Ja sun on upeat.

  Kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania tyttöjen juttuja kerrassaan! <3

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniit kengät, jotka sopivat siroon jalkaan. Tosi tyylikkäät tummien arkkujen kanssa! Sulla hyvä maku :)

  VastaaPoista