lauantai 24. marraskuuta 2012

Joululahjavinkkejä lapsille

Jouluaatto on tasan kuukauden kuluttua. Tänä vuonna en aio panikoida lahjojen kanssa vaan ostaa kaiken hyvissä ajoin (niin oon aikonut joka vuosi, mutta jotenki huomaan viikkoa ennen joulua, että puolet lahjoista on ostamatta)... Meillä lapset tykkäävät leikkiä kovasti Schleich:n leluilla. Pojalla on ritarisarjaa, tyttärellä keijuja, hevosia ja yksisarvisia. Ja ovat oikeasti todella kestäviä. Nämä ovat tippuneet monta kertaa lattialle, kerran yksi jopa yläkerrasta alakertaan, eivätkä mene miksikään. Suosittelen! Pojan ritareita.Tyttärellä keijuja ja hevosia.Leppoisaa lauantaita!

7 kommenttia:

 1. noi on hyviä! meillä on noita eläimiä (no nyt tuli yksisarvinen tuon bayala-lehden mukana kans, kun tyttö on nyt hurahtannut heppoihin ihan kokonaan (Spielgruppessa leikkii niillä))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuo yksisarviset on tyttären suosikkeja :) (liekö sitten sillä kimalteella jotain tekemistä sen kanssa :D ). Noi on myös kivoja, kun voi yhdistellä eri sarjoja keskenään. Saa tosi kivat leikit aikaiseksi!

   Poista
 2. Ihania ovat ja kestäviä, paitsi maalipintoihin on ainakin meillä tullut kulumia, mikä ei olekaan sitten kiva juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmitus, että teillä on maalipinta kulunut noista. Meillä on noista myös lähes koko eläinsarja jo viiden vuoden takaa, eikä kyllä yhdestäkään ole maalit kuluneet pois vaikka ovat olleet kovassa käytössä. Ehkä teidän kannattais palattaa valmistajalle, niin saatte uuden tuotteen tilalle..?

   Poista
 3. Noi on aivan ihania leluja. Kestävät rajutkin leikit. Ja kai ihan keräilyjuttujakin, sitten aikanaan voi olla arvossaan.

  Tyttärellänin on parikymmentä heppaa ja pojilla dinosauruksia. :)

  VastaaPoista
 4. Noi ritarit ja hevoset vois sopia vähän isommillekin pojille :) Kuten 33 vuotialle hahaha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy siis kaikille ja kaiken ikäisille ;)

   Poista