sunnuntai 23. joulukuuta 2012

23. Luukku

Mitä olisikaan Saksa ilman joulumarkkinoita..! Viime viikolla kävimme koko perhe illalla nuuskimassa ihanaa tunnelmaa ja tietysti nauttimassa paikallisia herkkuja Münchenin keskustassa. Marienplatz on meidän mielestä liikaa turisteille suunnattu, mutta siinä lähellä sijaitseva Rindermarktin alue on tosi söpö ja tunnelmallinen. Siellä ihastelimme jouluvaloja ja koristuksia. Kaikki söimme myös Bratwursti-sämpylät ja joimme Glühweini:a. Lopuksi kävimme vielä ihastelemassa Kaufhoffin pehmoleluilla sisustettua ikkunaa, josta olikin lapsia todella hankala saada kotiin...Lapset syömässä joulumarkkinoilla.
Raatihuone.
Täältä ostimme koko perheen herkkuja: paahdettuja manteleita ja pähkinöitä!

Ihanasti koristeltu "vaja"...

Kaufhoffin jouluikkunaa...

Kotiin päästyämme nautimme aamulla leipomaani joulupullaa ja joulumarkkinoiden tuliaisia :)Jännittävää kinkunpaistoyötä!

4 kommenttia:

 1. Hyvän Joulun tervehdys täältä lumisesta Ruotsista!

  VastaaPoista
 2. Voi kun pääsisi taas Müncheniin vaikka edes vierailee, viime kerrasta liikaa aikaa. Jos saisin Saksan kaupungeista valita niin eläisin siellä, nyt asutaan hiukan pohjoisemmassa. Hyvää joulua...

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia sieltä Saksanmaalta! Täälläkin kinkunpaisto yö edessä ja hiljentyminen joulun rauhaan...! Siunattua joulua teille!

  VastaaPoista
 4. Saksalaiset kyllä osavaat tuon joulumarkkinaperinteen! Ihanaa, kun tapa on tulossa Suomeenkin ainakin pienissä määrin.

  VastaaPoista