torstai 2. tammikuuta 2014

Sparkling New Year

Hyvää uutta vuotta 2014! Kiitos kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta! Olette jaksaneet lukea ja kommentoida, vaikka itse en ole toisten blogeihin päässyt juuri ollenkaan. Viime vuosi toi surua, mutta myös paljon iloa ja ihania ystäviä. Menetin äidin, sain uuden työn ja olen kiitollinen, että olemme olleet koko perhe terveenä eikä kukaan katkaissut jalkaansakaan viime vuonna. :) Sain aloittaa työn myös seurakunnan parissa, mistä olen hyvin kiitollinen.

 Olimme uuden vuoden aaton alpeilla, ihmettelimme lunta ja nautimme auringosta. Illaksi ajoimme kotiin ja nautimme säihkyvän aterian kera hyvän italialaisen viinin. Melkoinen ero siihen, kun kaksi vuotta sitten makasin sairaalassa jalka paketissa. :D 

Näihin kuviin ja tunnelmiin: Säihkyvää uutta vuotta kaikki ihanat lukijani ja paljon onnea ja iloa vuoteen 2014!


Teille kaikille hyvää toivoen,


6 kommenttia:

 1. Hyvää Uutta Vuotta Teille kaikille! Ihanat astiat, meillä ihan sama maku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin teille Marita! Oon huomannukki, että sulla on hirrrveen hyvä maku! ;)

   Poista
 2. Oi, voiko kauniimmin katettua pöytää olla! Aivan ihanasti laitettu! Mihin olet laittanut noi tähtisadetikut kiinni? Tosi kiva idea.

  -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kokeilin tähtisadetikkuja eri kuppeihin, mutta kaikki oli jotenkin huonon kokoisia ja meinasin jo löydä koko idean romukoppaan, kunnes mies (kyllä, pakko antaa nyt kunnia hänelle) löysi kaapista tyttären synttäreiltä jääneet vaahtokarkit, jotka olivat menneet ihan kovaksi. Niihin sitten tökkäsin tikut ja hyvin pysyivät pystyssä. Niistä tuli kyllä kiva tunnelma! :)

   Poista
 3. Iloista uutta vuotta teillekin! Sitähän se elämä on: välillä on pimeää, jotta osaisi nähdä valoa. ♥

  VastaaPoista