sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa

Terveiset aurinkoisesta Baijerista! Helmikuu on kääntynyt maaliskuuksi. Laskiaispullat on syöty ja taudit taltutettu. Talvilomat on vietelty ja kevätkengät kaivettu esille. Elämä on ollut kivalla tavalla kiireistä. Työ, harrastetyö, vapaaehtoistyö, perhe ja harrastukset ovat vieneet ajan niin totaalisesti, ettei blogille ole jäänyt paljon aikaa. Lomat olivat minulla harmillisesti eri aikaan kuin lapsilla, mutta onneksi lastenhoitajat tulivat Suomesta avuksi. Seuraavana onkin vuorossa sitten pääsiäinen ja silloin lähdemme koko perhe lomalle.

Kiitos kommenteista ja postausvinkeistä! Teen piakkoin päivityksen pääsiäisestä Baijerissa. 


Laskiaispullista tuli aivan ihania! Pullat olivat todella kuohkeita (ohje löytynee jostain vanhasta postauksestani) ja täytteet kuin piste iin päälle. 
Iloa ja aurinkoa teille kaikille toivottaen,


4 kommenttia:

 1. Hei, Ensimmäistä kertaa täällä sinulle kommentoin :) Blogisi on kaunis ja kuvat ihastuttavia. Muutenkin tykkään lukea kirjoituksiasi, sillä itsellänikin on siellä Baijerissa ja Munchenissä läheinen sukulainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Outi-Maria,

   Kiitos kommentistasi! Mukava kuulla, että ole tykännyt käydä lukemassa blogia. Toivottavasti jaksat lukea blogia myös jatkossa! :)

   Poista
 2. Hei! En minäkään ole tainnut aiemmin kommentoida, mutta käyn täällä aina silloin tällöin kurkistamassa. Asuin itsekin Saksassa joitakin vuosia sitten, joten arkesi tuntuu tutulta. :-) Laitoin sulle blogihaasteen (http://ajatuksiakaukana.blogspot.be/2014/03/blogihaaste-kahvikutsuilla.html), mutta ei paineita nehän on ihan vapaaehtoisia juttuja. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Johanna,

   Kiitos kommentistasi! Kiitos haasteesta, tartun siihen, jos suinkin vain ehdin! :)

   Mukavaa maaliskuuta!

   Poista