lauantai 12. heinäkuuta 2014

Valmistuminen

Huh, kun on kivaa olla lomalla! :) Molemmat lapsemme ovat käyneet kaksikielisen tarhan, eilen tyttäremme valmistui esikoulusta ja syyskuussa alkaa koulutie. Tarhan perinteen mukaan lapset lakitetaan ja heille jaetaan todistukset hyvästä esikoulutyöstä. 

Ensi viikolla on luvassa maalausprojektia ja kuulemma rantakelejäkin. Ei siis ole vapaa-ajan ongelmia. :)Tytär ja hänen paras ystävänsä.   
Tyttärellä oli päällä Zarasta ostettu paita ja hame sekä Suomesta ostettu villatakki (paikkaa en valitettavasti muista).Pojalla oli päällä Vertbaudetista ostetut paita ja housut.
Nyt on lapsilla pesulla käyminenkin kivaa, kun kylvyn jälkeen voi kääriytyä pehmoiseen kylpytakkiin. Tyttärelle valko-pinkki.
Pojalle ihana merihenkinen (joka oli jo hänen syntymäpäivälahjansa).Ystävättärellä on viikon päästä laskettu aika ja pientä tulokasta juhlimme baby showereilla ylihuomenna. Pientä (ja isoa) pinkkiä olemme porukalla hankkineet ja toivottavasti pääsemme tulevan äidin yllättämään iloisesti!   Kesäisiä hetkiä toivotellen,


6 kommenttia: