lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tyyliä kevääseen!

Huomenta Baijerista! Kevät on tullut ja talvikamppeet on pakattu pois. Harmi, että vettä ei ole sadellut, kun tyttö haluaisi kovasti jo käyttää uusia kumppareitaan. :) Huomenna tämäkin asia lienee korjaantuu. Tilasin lapsille kevätvaatetta, kun viime vuotiset olivat kaikki auttavatta liian pieniä. Poika varsinkin on hujahtanut pituutta vuoden aikana reippaasti, joten farkut ovat jääneet nilkkapituisiksi ja hihat kutistuneet ihan huomaamatta. Molemammat saivat Zarasta uudet takit ja poika lisäksi muutamat farkut. 

Viikon verran aherramme vielä koulussa ja töissä ja sitten pakkaamme laukut ja liidämme lomalle. :) Saa nähdä, käykö se kukko tänä vuonna munimassa suklaamunia tyynyn alle. :D Vai pitäsikö saksalaisittain tänä vuonna piilotella suklaamunat pihalle? (tosin lumihankeen!)Tyttären uudet Vikingin kumpparit. Voisin itsellenikin hankkia nämä. :) 

Tyttären tikkitakki Zarasta.  


Pojalle Zarasta nahkatakki, farkut, paita ja ai niin, kengätkin.


 Tyyliniekkojen myötä toivotan kaikille mukavaa viikonloppua!  


1 kommentti:

  1. Terkkuja aurinkoisesta Suomesta!
    Täälläkään ei ole sadellut vaan ilma on ollut ihanan keväinen. Sunnuntaiksi on kylläkin luvassa sadetta siis lumisadetta koko Suomeen:) No se sulaa varmasti nopsaan pois.
    Ihanat saappaat on tyttäresi saanut ja nuorimies on niin komeassa asussa. Kyllä nyt kelpaa ottaa kevät vastaan:)
    Mukavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista