perjantai 24. huhtikuuta 2015

Parempi myöhään kuin...

..ei milloinkaan. :) Tervehdys kesäisestä Baijerista! Suomi ja pääsiäinen ovat jääneet taakse jo kauan sitten, mutta en ole työkiireiltäni ehtinyt blogiakaan päivittämään. Nytkin vähän kiireessä kirjoitan, sillä parin tunnin päästä starttaa bussi kohti Sveitsiä ja naisten viikonloppua. :)

Pääsiäinen Suomessa ja oli ihana ja kiireinen, niin kuin aina. Parasta oli saada pääsiäisenä suku koolle ja kuulla naurua äidin kotitalossa. Se oli minulle ehdottomasti loman kohokohta. Lapset nauttivat uimisesta uimahalleissa ja laskettelusta Rukalla. Molemmat mummulatkin ehdittiin käymään, ja ystäviä näkemään. Leffaan ei tällä lomalla keretty, mutta ehkä seuraavalla.

Vähän ehdin kotona leipomaankin ja tein pääsiäiseksi suklaisen kakun, jonka kuorrutin kermalla ja isoilla marsipaani-suklaamunilla. Mielestäni oikein onnistunut. Pohja oli oikea suklaakakkupohja, kostukkeena maitokahvia ja täyte oli rommi-suklaa-kreemi. Valitettavasti kakku oli tuhottu jo ennen kuin ehdin sitä sisältä kuvaamaan. :) Tein pääsiäiseksi myös erään leivontalehden ohjeella levybeben ja se oli aivan taivaallista! Hyvä vinkki esimerkiksi kevään lakkiaisiin pinkkinä. ;) (itse tein keltaisen) Ohjetta tulossa myöhemmin. :) Tässä teille muutamat kuvat viikonlopun iloksi.
Tytär laskettelun jälkeen. Vieläkin hymy irtosi. :DLunta oli Kainuussa... enemmän kuin riittävästi.Meidän herkkusuu-kisuli odotti lohta. :D
Pääsiäisen kakku.Levybebe, nami!Fazerin suklaata...


Iloista viikonloppua teille kaikille toivoen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti