lauantai 29. toukokuuta 2010

Arvonta suoritettu!

Arvonta on siis ohi ja virallisina valvojina toimivat lapseni:



Molemmilla oli erittäin tärkeät tehtävät. Poika piteli astiaa ja tyttö otti voittajan nimen kupista :)


Ja voittaja on: White Lily! Palkinto lähtee sinulle postissa, kun laitat osotetta sähköpostiini: siirtolaisrouva@gmail.com


Sitten vähän viime aikojen shoppailua. Tällaiset ihanat säilytyssalkut löytyi pojalle Schlichtingistä. Se on sellainen ylihinnoiteltu kaikkea-kivaa-äidille-ja-lapsille -liike. Yleensä käyn siellä vain hypistelemässä merkkivaatteita ja pöyrittelemässä silmiä hintalapuille :D


Tällaiset täytyy joka pojan (ja äidin tietty) saada! :)


Sitten lupaamani ranskalainen nettikauppa lastenvaatteille. Se on http://www.vertbaudet.de, josta on tuo yllä oleva vaalenapunainen villatakki. Sopii hyvin yhteen mekon kanssa, joka on alelöytö.


Myös pojan harmaan pellavacaprit ovat vertbaudetista samoin kuin kevyt harmaa slipoveri. Vertbaudet on kohtuu edullinen ja vaatteet ovat aivan ihania. Niissä on ripaus luksusta.



Myös nämä kengät ovat Vertbaudetista. Ovat tytölle vielä vähän isot, mutta olleet jo silti käytössä. Lisäksi tilasin sieltä pojalle vaaleanvihreän hupparin ja tytölle hellemekon. Molemmat ovat jo pyykissä. Varsinkin huppari on tosi ihana!


Sitten vähän lupaamaani blogianalyysiä. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Kun vuosi sitten aloitin bloggailun, halusin, että blogini olisi vaalean romanttinen. Kommenttinne vahvistivat sen, jonka olen itsekin huomannut: blogini ei ole sellainen. Mutta ei se mitään, en minäkään ole sellainen! Blogini tosiaan on selkeä ja vaikka pidän kuvaamisesta, olen erittäin laiska ottamaan kuvia :) Toivottavasti saan siihen vähän muutosta. Omasta mielestäni tyylini on hienostunut (kuten keittiönpöytä ja helmet sekä korvissa että kaulassa), naisellinen (kuten korkokenkäni) ja valkoinen (kuten lähes kaikki huonekalumme). En sanoisi, että edustan mitään tiettyä tyyliä, olen sekoitus kaikkea hyvällä maulla :) Pidän vanhasta arkusta olohuoneessa, mutta pidän myös valkoisesta korkeakiiltoisesta sähköpianosta.


Nämä lasten kuvat kuvastavat hyvin tyyliäni. Pidän vanhanakaisista kuvista, joissa on haaleat värit. Nämä kuvat on otettu tänään puistossa.

Bloggailu siis jatkuu teidän ihanien lukijoiden innoittamana. Kiitos teille, että olette niin paljon kommentoineen ja toivottavasti jaksatte kommentoida jatkossakin.

Ensi postauksessa luvassa -jälleen- lastenvaatteita. Löysin keskustasta lastenvaateliikkeen, joka on ollut nenäni edessä kaikki nämä vuodet, mutta en ole sitä huomannut. Mikä tappio :D

Unohtumatonta viikonloppua kaikille ihanille lukijoille!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ostoksia:)

    Mukavaa sunnuntaita täällä satelee vettä
    vaihteeksi:P.

    Jamelia

    VastaaPoista
  2. Olet ostanut ja löytänyt kauniita ostoksia. Nuo lasten pienet kengät on suloiset.

    Onnea arvonnan voittajalle.

    VastaaPoista
  3. Oi että kun ihania vaatteita!

    Mä en olekaan aiemmin voittanut mitään näissä blogi-arvonnoissa---jiihuuu!!! Laitan sulle s-postia:)

    Tämä onkin todella selkeä sekä ulkoasultaan että sisällöltään, onkohan se niin että kun lapset ovat tosi pieniä niin mieli jotenkin lipsuu sinne hempeään maailmaan pastellisävyihin?

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista! Välillä tuntuu, että mistään ei löydä sellaisia lastenvaatteita, joita haluaisi ja välillä sitten niitä tulee eteen ihan joka puolelta, hih! :)

    Jospas tästä, White Lily, alkaa sun voittoputki arvonnoissa! Kyllä mulla selvästi tyyli on muuttunut lasten tulon jälkeen. Ennen oli paljon tummia puukalusteita, nyt niitä on enää pari. Kaikki muu on pääsääntöisesti valkoista höystettynä hempeillä tekstiileillä.

    Täällä koko päivän ollut vuorotellen ukkosta ja aurinkoa. Viikon päästä kuulemma alkaa taas kesä... Sitä odotellessa, huoh.

    Maria

    VastaaPoista