perjantai 29. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen on muisto vain

Niin se pääsiäinenkin vain sujahti ohitse. Ilmat olivat kyllä aivan mahtavat, hellelukemia lähes koko pääsiäisen. Pitkäperjantaina kävimme koko porukka parin tunnin kävelyretken ja ihastelimme kukkaloistoa. Illallisen katoin parvekkeelle ja kahvit joimme kynttilänvalossa. Lauantaina kävimme ostoksilla ja sunnuntaina suuntasin miehen kanssa kohti Puolaa ja ystäviemme häitä. Lapset olivat mummun ja ukin kanssa kotona. Matka oli antoisa, vaikkakin erittäin raskas. Sunnuntaina ajoimme kahdeksan tuntia, 850 km hääpaikalle. Häät olivat maanantaina ja jatkuivat myöhään yöhön. Tiistaina heräsimme jo klo 7, että pääsemme ajoissa kotiin. Paluumatkalla oli muutama kolari ja vettä satoi kuin aisaa, joten matka kesti 12 tuntia! Puolan puolella rekkakolarin takia matelimme 15 km matkan tunnissa...

Pääsimme kuitenkin ehjänä kotiin, mikä on pääasia ja eilen hyvästelimme isovanhemmat kotimatkalle. Vieläkin on vähän vetämätön olo, ehkäpä tässä viikonlopun aikana alkaa olo taas normalisoitua vapun viettoon :) Huomenna juhlistamme miehen kanssa 11 vuotista yhteiseloa. Aika ei pysähdy, vaikka itsestä tuntuu, että välillä tämä elämä pyörii ympyrää :D Tässäpä teille meijän pienistä ympyröistä kuvia pääsiäiseltä:
Pitkäperjantain kattaus.

Turkoosilla mentiin tällä kertaa :)

Menukortit tekasin edellisenä iltana.

Iltakahvit juotiin kynttilänvalossa.Kukkaloistoa...
Niin kauniita!
Kumpa kaikki kukat säilyisivät aina tällaisina!Meidän matkaeväät :D

Hotellin pihalta Puolasta. Kaunista!
Mun lemppari puu oli myös hotellin pihalla. Mistä ne tiesiki, että tää on just mua varten :)
Häät olivat myös tässä hotellissa, missä yövyimme. Kiva paikka ja kyllä kelpasi oleilla!

Näihin kuviin: Mukavaa vappua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva pääsiäinen ollut.
  Niin kauniit kattaukset
  ja ihania kukkakuvia!

  Muksaa vappua sinne;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista!!!

  Mukavaa vappua! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pääsiäisateria teillä ollut.

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia!
  Mukavaa alkavaa toukokuuta!
  -päivi-

  VastaaPoista
 5. Oi, miten ihania kuvia ja tunnelmia taas, oikein silmä lepää :)
  Mukava kuulla, että teillä oli ihanaa pääsiäisenä, niin kotona rakkaiden kanssa kuin Puolassakin, vaikka rankka reissu olikin. Kuten sanoit, pääasia, että pääsitte ehjänä kotiin takaisin!
  Kaunis kattaus myös, turkoosi on kyllä niin kesäväri että!
  Ja irtareita Suomesta!!!!! Onneksi pääsen pian sinne "lomailemaan" taas!
  Onko teillä suunnitelmissa käydä Suomessa tänä kesänä? Käyttekö muuten usein?
  Oikein ihanaa viikon jatkoa teille!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille kommenteista! Meikä on ollu niin nuutunut matkan jälkeen, että en ole blogissanikaan käynyt. Mutta nyt alkaa elämä tuntua taas normaalilta ja univelat on kuitattu!

  Liisa: Ensin ajateltiin, että ei mennä tänä kesänä Suomeen, mutta mennäänpä sitten kuitenkin. Mies on vain reilun viikon, kun ei ole vielä kauheasti lomia hänellä, mutta minä olen lasten kanssa kolme viikkoa ja tulen sitten yhtä matkaa vanhempien kanssa tänne, kun he tulevat lomalle. Yleensä ollaan käyty 1-2 kertaa vuodessa, joinakin vuosina jopa kolme kertaa. Ennen käytiin aina jouluna ja kesällä, mutta parina viime vuonna ollaan haluttu joulu vietää täällä omassa kodissa. Kesällä on sitten mukavampi viettää vähän pidempi loma!

  Kivaa viikkoa sinnekin ja oikein kaunista toukokuuta teille kaikille!

  VastaaPoista