keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Lastenhuoneen uutta ilmettä

Vautsi, ompas jo tullut paljon arvontaan osallistujia! Ihan huippua! Arvontaan ehtii vielä hyvin osallistua, ellet ole vielä osallistunut. Pääset arvontaan tästä. Tervetuloa kaikki osallistumaan! Muutamien teidän blogeissa olen jo käynyt, ja on tosi kiva ollut päästä tutustumaan uusiin blogeihin!

Näissä arvonnoissa on se hyvä puoli, että ihmiset löytävät tiensä minun blogiin ja useat teistä klikkaavat itsensä lukijaksi, mikä on tosi kivaa! Mutta myös minä pääsen tutustumaan uusiin blogeihin. Se on minusta juuri parasta tässä bloggailussa, että saa vaihtaa ajatuksia ja saada uusia ideoita. 

Eilen huusasin vähän lastenhuoneessa. Vein sinne tuon Ektorp -tuolin ja maalasin lasten pöydän päällisen, tällä kertaa, valkoiseksi :) Alla kuvia huoneesta.
Ektorppi sai tekemäni tilkkupeitteen ja entisen sohvatyynyn kaveriksi. Ja tietysti nallen :)
 Pöydän pinta on nyt vähän aikaa valkoinen. Lapsilla vaan jotenkin se kynä aina "lipsahtaa" paperista pöydälle, ihmeellistä ;)
Mielestäni Puppy käy hyvin tuolin viereen.
Pitkän lipaston päälle laitoin Suomesta tuomani "aarrelaatikot". Tykkään varsinkin tuosta autokuvasta!

Pojan ritarikokoelma on kasvanut. Ehkä synttäreillä kasvaa vielä yhdellä, mutta sitte riittää! Alkaa nimittäin tila loppua lipaston päältä...
Tyttö on ihan hurahtanut hevosiin ja yksisarvisiin. On nämä kyllä kauniitakin.Toinen vanha sohvatyyny pääsi lasten arkun päälle kera parin nallen.

Kiikkumaan pääsi tytön lempparipupu.Oon kyllä ihmetelly, kun nämä posliiniastiat on ollu jo kaksi kuukautta ehjät! Yleensä muksut särkee kaikki alle viikossa... Tyttö kyllä keittelee ruokaa harva se hetki ja tänäkin aamuna, heti silmät auki saatuaan, huuteli äitiä kahville :)
Lipastossa roikkuu tytön uusin mekko - Puolan tuliainen.
Myös pojan uusin puku on hänen lipaston edessä. Tämäkin Puolan matkalta.Duunaamani vaatekaappi sai lasten tummansiniset vaatteet koristeeksi (oikeestihan meillä ei ole enää kaappitilaa, siksi nämä roikkuu ovissa :D )


Helteistä päivää!

13 kommenttia:

 1. Voi vitsat tota aarrearkkua <3 Ihana. Ja tahtoo myös Puppyn!! Se on must have listalla..Tai jos ei sitä, niin dino =)
  Kyllä mä vielä joskus onnistun säästämään siihenkin..Jep ;)

  VastaaPoista
 2. Niin kaunista.

  Ihana vanha auto poijalla ja miten somat mekot työllä... :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja somaa on teijän lastenhuoneissa:)

  Mukavaa loppuviikkoa<3

  Jamssi

  VastaaPoista
 4. Niin nättiä ja kauniita vaatteita! Puppyn minäkin haluaisin mustana lastenhuoneeseen. Meillä hajos lasten käytössä puolet pienistä posliiniastioista :/ ois pitäny varmaan laittaa vähäks aikaa kaappiin odottamaan :)
  Siellä helteet jatkuu, ihanaa! Täällä monta päivää satanu vettä mut nyt alko jo aurinko paistamaan.

  VastaaPoista
 5. Oih miten kaunista!!Supersuloinen lastehuone!!
  Oot kyllä mestarisisustaja!! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille!

  Onnenkyynel ja J: Tuo Puppy on vielä kohtuuhintanen, mutta Dinot on kalliimpia :/ Meillä on molemmat, Dino mustana. Suosittelen vihreää väriä, sillä musta sotkee. Meillä meni likaiseksi vaatteita ja huonekalujen päällisiä, kun siitä irtosi likaa... Meillä on noita posliiniastioita menny rikki vaikka kuinka paljon. Vähä aikaa on ehjänä ja sitten kerralla menee useampi. Noh, mutta sellastahan se lasten kans on!

  Niina: Nyt oot kyllä ylitsevuotava! :D Kiitos!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana huone <3 Nyt menen tutkailemaan enemmän blogiasi :)

  VastaaPoista
 8. Ihania juttuja!!! :) Tosi kaunis lastenhuone ja noi kalusteet oih ja voih!

  VastaaPoista
 9. Tosi nätti huone. Ihania pieniä yksityiskohtia =)

  VastaaPoista
 10. Ihania kuvia, kauniita yksityiskohtia! Söpöjä lastenvaatteita!

  VastaaPoista
 11. Kiitos teille kaikille kauniista kommenteista! On niin ihana lukea kannustavaa palautetta! Kiitos vielä kerran <3

  VastaaPoista