perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pääsiäinen lähestyy

Kaunista päivää erittäin aurinkoisesta Saksasta! Tänään pitäisi mennä 20 asteen raja rikki, ihanaa! Pääsiäinenkin lähestyy kovaa vauhtia ja meillä on korttien askartelu ollut listalla jo jonkin aikaa. Jospa tänään alkaisimme lasten kanssa tuumasta toimeen.

Täällä meillä koululaisilla on pääsiäisloma kahden viikon mittainen, meilläkin lapset varmaan ovat kotona ainakin muutaman päivän, kun isovanhemmat saapuvat Suomesta. Lapsille on aina niin ainutlaatuista saada viettää aikaa isovanhempien kanssa, kun näemme heitä niin harvoin. Silti lapset kokevat mummut ja papat läheiseksi ja puhuvat heistä kovasti. Nyt jo lapset laskevat öitä, koska mummu ja pappa tänne lentää (eikä tietenkään yhtään tuliaiskassia odoteta ;)




Vähän pääsiäistä olen jo laittanut (hyvin vähän). Tämän kauniin valkoisen munan nostin pöydälle.



Jotenkin näistä pupuista tulee meidän lapset mieleen :)



Mansikat ovat toistaiseksi viihtyneet hyvin lasikaapissa.




Mansikan kukkia on tullut jo kovasti!



Tyttö on meillä kova nauramaan ja hymyilemään, muutenkin eläväinen tyttö. Paikallisjunassa lähes poikkeuksetta joku ihminen kommentoi, että ompas suloinen tyttö! :)



Uudet lenkkarit on otettu käyttöön. Saas nähdä, kuinka ovat valkoiset :D


Aurinkoista ja rentouttavaa viikonloppua!

21 kommenttia:

  1. Ihana pääsiäismuna
    ja kiva et siellä niin lämmintä jo:)

    Mukavaa et teillekin tulee pääsiäisvieraita
    munki sisko tulee tänne:)

    Jamssi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jamelia! Ihana, että tekin saatte vieraita Suomesta pääsiäiseksi!

      Poista
  2. Ihanaa miten lämmintä teillä siellä jo on.

    VastaaPoista
  3. Varmasti ihanaa, että isovanhemmat tulevat!! :)
    Meillä vanhempani asuvat parin sadan metrin päässä, joten näemme heitä lähes päivittäin. Miehen äitiä (isä kuollut) näemme pari kertaa vuodessa, vaikka hän asuu muutaman km päässä:(

    Teillä on jo niin kevät! Täälläkin on tänään aivan ihana ilma, lämpöasteitakin on jo 6 :)

    Oikein ihanaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä aivan ihana saada isovanhemmat tänne jälleen lomalle! Lapset laskevat öitä ja joka aamu katsomme kalenterista, montako päivää vielä on ennen kuin mummu ja pappa lentää :)

      Kiitos, mukavaa viikkoa!

      Poista
  4. Voi miten suloinen pääsiäismuna, todella ihana! Onpa mukavaa, että saatte isovanhemmat kylään, se on varmasti tosi tärkeää koko perheelle:)
    En ihmettele lainkaan, että tyttö kerää tuollaisia lausahduksia, on hän kyllä tosi suloinen neitonen:) Oikein mukavaa viikonloppua sinne keväiseen Saksaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! Innolla odotamme, että isovanhemmat tulevat :) Kiitos, tyttö on kyllä sellainen hymysuu, että ihmisten on vissiin pakko kommentoida...

      Mukavaa viikkoa!

      Poista
  5. Uskomatonta,että siellä päin on jo niin lämmin:)Kaunis pääsiäis muna,itsellänikin on pääsiäinen mielessä ja Pupu"villitys"!!! Söpö ja nauravainen tyttö on, ei ihme vaikka valloittaa hymyllään :)Varmaan on isovanhempia jännä odottaa & tuliaisia;) Aurinkoista viikonloppua!
    t.Tarja Olivian Tarina;sta :)
    PS. täällä +8 & aurinko paistaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin on ihan uskomatonta, että täällä on ollut niin lämmintä. Mullakin on pupuvillitys! Tekis mieli ommella uusia pupuja, mutta aikaa on vain rajoitetusti... Tuliaisiahan ne lapset kovasti odottaa, mutta koskaan ei ole vielä tarvinnut pettyä :D

      Poista
  6. No onhan tuo tyttö nyt suloinen kuin mikä, noine palloposkineen ja valkoisine suortuvineen :) Ihan tekee mieli rutistaa, heh. Jotenkin koin pienen syyllisyydenpistoksen kun luin viikonmittaisesta pääsiäislomasta--meillä aikuisilla yliopistolaisilla kun on kokonaista 4 viikon loma! :O Suomeen mars, ei muu auta, kodin kutsu kaikuu yli rapakon. :)

    Siellä on jo tosiaan hellekesä meneillään! <3 Oi, olen kateellinen. Täällä liikutaan vasta +10 asteen tienoilla mutta kova merituuli (vai lieneekö kanaalituuli?) viilentää ilmaa aika katalasti. Mansikankukat eivät täällä vielä kukkisi :P Toivon että Suomeen tulee kunnon kevät pääsiäiseksi, ettei tarvitse mennä sinne palelemaan, nyt kun en ole tottunut kylmyyteen :D Voi voi.. Sitä muuttuu sisukkainkin suomalainen kovin herkkähipiäiseksi tällaisissa miedoissa lämpöasteissa.

    Hienoja kuvia taas kerran ja virkistävää luettavaa tänne koulukiireiden keskelle. Mukavaa maaliskuun jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä koululaisilla on tosiaan 2 vkoa pääsiäislomaa. Suomessa ei vissiin niinkään paljoa. Tosi ihana vähän tästä arjesta hengähtää ja ottaa isovanhemmat vastaan.

      EIköhän se Suomessakin ala jo kevät tulemaan, kun huhtikuukin kovaa vauhtia lähestyy. Itsekin olen huomannut, että olen monesta asiasta vierottunut aika tehokkaasti Suomesta ja pitkä talvi on kyllä yksi niistä. Niin sitä äkkiä "uuteen" kotimaahansa tottuu. Ihanaa maaliskuuta sinnekin!

      Poista
  7. Suloinen tyttönen. Isovanhempien tulo on iso asia lapsille ja varmasti myös teille. Tuovathan he tuulahduksen kotimaasta:)

    Hieman olen kateellinen noista lämmöistä. Meillä on juuri ja juuri plussalla, vaikka kevättä kohti mennään ja pääsiäistä odotellaan.

    Ps. blogissani on arvonta, kurkista:)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsille on kyllä tosi kiva päästä puhumaan kovasti suomea isovanhempien kanssa. Ja varmaan jotain suomalaista tuliaistakin kasseista löytyy :)

      Mukavaa uutta viikkoa!

      Poista
  8. Voi miten lämmintä teillä on.. ihan kesä jo :). Meiltä tippui juuri parin metrin kinokset katolta ikkunan eteen, joten tovi menee ennenkuin sulavat ;).

    Suloinen on teidän pikkuinen neiti ja aina kuvissakin niin herttaisesti poseeraa :).

    Hyvää viikonloppua sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei käy teitä lumimassojen keskellä eläviä kyllä kateeksi ;) En oo yhtään pitkän talven ihminen ja tämä Baijerin lämmin kevät sopii mulle enemmän kuin hyvin!

      Kiitos!

      Ihanaa viikkoa!

      Poista
  9. Teillähän on kesä! Ihanaa.
    Tosi kaunis tuo koristemuna, liekö sieltä Saksasta kun siellä on näiden pyhien koristeet aina niin upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein on jo kesä, lämmin kevät ainakin :) Tuo muna on täältä Saksasta, ihan tuosta meidän lähikaupasta ostin pääsiäistä ajatellen. Oli kyllä kiva löytö, vähän erilainen!

      Poista
  10. Ihastuttava pääsiäismuna! Kylläpä siellä on lämmintä :)

    VastaaPoista
  11. Voi mitä kuvia! Jäin ihastelemaan kuviasi pitkäksi toviksi! ♥ Aurinkoista kevätpäivää! :)

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista