maanantai 20. elokuuta 2012

Rentouttava viikonloppu

Helteiset terveiset erittäin kuumasta Baijerista! Mittari lähentelee 35 astetta ja olo on kuta kuinkin tukala. Meillä kului koko viikonloppu rannalla perheen voimin. Kauheasti ei ruoan laitto kuuman hellan edessä houkuttanut, joten tyydyimme ostamaan pakastepitsaa. Ostimme kreikkalaista pitsaa, joka olikin melkoisen kiva yllätys, ei ollenkaan huono vaihtoehto hellepäivän illalliseksi. Tai no, lapset eivät suostuneet edes maistamaan, siinä kun oli sipulia, jalapenoja, fetajuustoa ja oliiveja :D Heille oli sitten tuorejuustoperunoita, kun ajattelimme jo etukäteen, että saattaa olla lapsille turhan eksoottinen makuvalinta :)Meidän ehdoton viinisuosikki pitsalle on italialainen Lambrusco.


Lämpöä!

8 kommenttia:

 1. Kylläpäs teillä onkin siellä vielä lämmintä, täällä aletaan mennä jo kohti syksyä...

  Pakastepizza on joskus päivän pelastus!! :oD

  VastaaPoista
 2. Täälläkin hellettä ja kuumaa
  koitetaan jaksaa
  sitten tulee sadetta ja kylmää;).

  Jamssi

  VastaaPoista
 3. Huh kun kuumaa teillä...täällä kesä taisi mennä jo ohi, oli niin syksyinen fiilis aamulla että oli vilu luihin ja ytimiin asti. Huomenna en lähde töihin ilman hanskoja grr!

  VastaaPoista
 4. Lambrusco on aivan ihana juoma :)

  Olen ystäviltä Saksasta kuullut huhuja helleaallosta, Suomessa se on vain kaukainen haave ;)

  VastaaPoista
 5. Oi, miten ihania ruokakuvia täällä on ! Kaikki näyttää aivan suussa sulavalta, varsinkin voikreemitäytteiset macaron-leivokset... nami !

  VastaaPoista