maanantai 10. syyskuuta 2012

Syysillallinen

Launtaina tuli ystäviämme kylään ja halusin saada pöytään jotain väriä. Laitoin lapset ulos keräämään syksyisiä lehtiä ja kaivoin kaapista viime vuonna ostamani koriste-kanelitangot. Näillä ja Iittalan tuikkukupeilla syntyi koristeet syksyiseen kattaukseen. Varsinkin illalla kynttilöiden palaessa lehdet näyttivät todella kauniilta.













































Alkuruoaksi oli kookos-porkkanakeittoa. Nami!

Pääruoasta en ehtinyt ottaa edes kuvaa, 7 tuntia uunissa haudutettua hirvenpaistia ja paistettuja rosmariiniperunoita kanttarellikastikkeella. Yhtään ei jääny, edes lapsilla... :)





Jälkkäriksi vadelma-suklaa-pavlovaa. Herkullista!









Ihanaa syyspäivää!


6 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihania kuvia - ja tunnelmia, ja herkkuja! Pitääkin muistaa toteuttaa tuo sama idea syksyn lehdistä, niin kivalta näyttää!

    Ihan liian harvoin olen tännekin kommentoinut viime aikoina, anteeksi! Käyn kyllä postauksesi lukemassa joka kerta :)

    VastaaPoista
  2. Terveiset Tukholmasta! Ihailen näitä teidän illalliskutsuja ja herkullisia ruokia. Minusta olisi mukava kutsut vieraita syömään, mutta en keksi yhtää ruokalajia, jota uskaltaisin tarjota. Jos nyt jotain makaroonilaatikkoa ja makkarakeittoa ei lasketa. Mikähän olisi helppo opeteltava, sellainen mikä ei olisi liian arkiruokaa? :)

    VastaaPoista
  3. Mitä ihania kuvia ja herkkuja! <3 Syksyn lehdistä saisikin kauniita koristeita, täytyy muistaa poimia taaperon kanssa puistoillessa. :)

    VastaaPoista
  4. Nam, ihan nälkä tuli :) Ihanat koristelut.

    VastaaPoista
  5. Kerrassaan kaunis kattaus ! Syksyllä löytää luonnosta paljon kaikkea kaunista, kun vaan muistaisi hödyntää enempi niitä ;)

    VastaaPoista
  6. Upea kattaus, värit hienoja!
    Ja mitkä herkut; NAM nam!

    VastaaPoista