keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Keittiötä pinkin pistein

Tiedättehän sen tunteen, kun on hirveästi tekemistä eikä tiedä, että mistä aloittaisi. Mulla on se tunne just nyt! Pitäis tehdä kakkua, käydä ostamassa lahjoja ja järjestää juhlia. Mutta sitten vähän lykkään tekemisiä ja vielä vähän lykkään, jolloin lopulta on hirveä kiire tehdä kaikki ja lopulta viime hetkillä kaikki on valmista :) Keittiö on saanut pinkkejä yksityiskohtia, tahallisesti ja vahingossa. Vielä kun joskus sen pinkin KitchenAidin saisi (vink vink Hani, kun kuitenkin luet nämä :D )
Arvaattekos, mitkä kupit nämä ovat? Ei, niistä ei voi juoda. Kyllä, ne ovat silikonisia muffinssivuokia. Frankfurtin tuliainen itselleni :)
Pinkki Patisserie -kyltti on myös tuliainen itselleni, tosin Pariisista. Kello on monta vuotta vanha ja ostettu jostain Saksasta..Kakkupohja odottaa miehen huomisia synttäreitä...


Ihana macarons-rasia leivontatarvikkeille on myös Pariisin tuliaisia.Vielä en halua joulua edes ajatella, mutta tämä ihana soiva "keksikaruselli" meidän piti tyttären kanssa jo ostaa. Sitä onkin rinkutettu jo ihan kiitettävästi :DJa ette kuule arvaa, mitä on ihanat ystävät olivat tehneet... Viime viikolla yksi ystävistäni soitti, että haluaisi jutella minulle eräästä vakavasta asiasta (joka oli kyllä ihan tosi), joten lähdenkö hänen kanssaan illalliselle. Tokihan lähdin ja perille saavuttuamme ravintolassa oli kaikki viisi lähintä ystävääni. He olivat järjestäneet minulle yllätys-synttärijulat (melkein 2 kk mun synttäreiden jälkeen)! En osannut aavistaa mitään ja yllätys olikin kyllä melkoinen. On ilo omistaa näin ihania ystäviä. Yllä oleva lahja on taivaallisen ihana purkki kauniilla tekstillä. Purkki oli täynnä ihania vanilija-marenkeja, joita lapset käyvät napsimassa tuon tuostakin :)

Ihania ystävyyspäiviä!

6 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän sievät "kahvikupit"! Ottaisin mieluusti sellaiset käyttöön ihan posliinisena. :)

  VastaaPoista
 2. Pinkki kitchen aid ois ihan unelma ja niin teille sopivan värinen!! <3 Sellaisesta mäkin haaveilen, mut punaisesta tai turkoosista..no kyllä se pinkki kelpais tännekkin koska vaan!<3
  Pitäis kans siivota ja leipoa jo jotain viikonlopun synttäreitä varten mut ei löydy inspistä!:P

  Ihan huippuostoksia Pariisista! <3

  VastaaPoista
 3. Hurmaavat kahvikupit! Ja ihania ystäviä sinulla! :) Myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit ja hauskat nuo kahvikupit! :) Ja vaaleanpunainen kyllä piristää kovasti, ihania yksityiskohtia! :)

  VastaaPoista
 5. mä rakastan kans kaikkia metallirasioita ja voi kuinka ihania ystäviä sulla on!!!! <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana postaus - ja ihanat ystävät sulla :) Just kotiuduin Pariisista ja voi kuinka olikaan vaikeaa päättää mitä kaikkea ihanaa vaaleanpunaista tai muuta sisustustavaraa tms. olisin matkalukkuuni saanut mahtumaan- lentokoneella kun ei hurjanpaljon saa "ihanuuksia" kotiin raahattua.

  VastaaPoista