lauantai 25. lokakuuta 2014

Yllätyssynttärit

Aurinkoista lauantaita Baijerista! Ihanaa, loma! Viime viikot on ollut kyllä hurjaa lentoa paikasta toiseen. Eikä vähiten sen takia, että järjestin miehelleni yllätyssyntymäpäiväjuhlat. :) Vähän meinasi lapsilta lipsua vinkkejä isille, mutta onneksi kuta kuinkin saimme pidettyä suumme kiinni ja yllätys oli mahtava. 40 ihmistä saimme änkättyä kotiimme ja kaikki osallistuivat leivontaan tuomalla jotain. Minä tein vain täytekakun ja juustokakun itse. Täytekakku onnistui hyvin ja se oli riittoisaa. Juhlat olivat onnistuneet ja se näkyi siivosta. Yläkerran valtasi 20 lasta herkkulautasineen ja sotku oli sen mukainen. :D Onneksi oli seuraava päivä aikaa siivoilla rauhassa. Onni on omistaa ihania ystäviä, jotka ovat mukana ilossa ja surussa! Isäni lähettämä paketti saapui kuin saapuihin mutkan kautta ajoissa ja saimme pöytään myös suomalaisia makeisia. Ne olivatkin ihan hitti! 







Matikkakakku. Molemmat, mieheni ja minä (ja näämmä myös poikamme), on matikkaintoilijoita, joten tein matikkakakun. Joku taisi väittää, että ammattini näkyy kakussa. ;)



Herkkuja.



Ja sitten jännittävä hetki: kynttilöiden puhallus. :)



Kaikki tais sammua kerralla. ;)



Kakku oli kyllä harvinaisen onnistunut. Kokosin kakun suklaakääretorttupohjista sekä suklaakreemistä ja vaniljakermasta. Päälle suklaakreemiä ja mustaa sokerimassaa. 



Sain ihania kukkasia vierailta, jotka ovat ilostuttaneet minua koko viikon!



Ihanaa lomaa kaikille, joilla se vielä on!


1 kommentti:

  1. Hienoa, että yllätys onnistui! :) Mahtava kakku, nyt tuli ihan kakkunälkä! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista