keskiviikko 25. elokuuta 2010

Kahvitellaanko?

Niinhän sitä taas vuosi vierähti ja yksi vuosi tuli lisää :) Tänään on siis syytä kahvitella. Poika kysyi aamulla, että eikö äiti kukaan ole tehnyt sinulle kakkua :D Ei ole kakkua, mutta kahvikuppeja oli mies ostanut synttärilahjaksi. Olin näitä katsellut ja kaksi lautasta toin "tuliaisina" Suomesta. Nyt kokoelma kasvoi neljällä lautasella ja kuudella kahvikuppiparilla. Minusta nämä ovat koskettavan ihania ja herkkiä... Kyllä kelpaa kahvitella. Näinä juhlapäivinä sitä aina miettii, mitä elämässä on tapahtunut ja en ainakaan voi valittaa, vaikka mieli joskus apea onkin. Minulla on suurta aihetta kiitokseen, olenhan saanut elämässä lähes kaiken, mistä olen pienenä unelmoinut. Prinsessahäitä vietettiin reilu kuusi vuotta sitten, kaksi upeaa ja suurenmoista lasta, tutkinnon rutistaminen loppuun ja viisi vuotta ulkomailla. Enää yksi suuri unelmani on toteutumatta, nimittäin oma talo. Luulen, että sekin voi olla pian totta. Tänään en katso siihen, mitä minulta puuttuu, vaan siihen, mitä kaikkea olen jo saanut. 

Luulen, että palaset ovat alkaneet loksahtaa paikoilleen. Ihan kaikki ei vielä selvää ole, mutta esim. lasten tarhan suhteen on päästy jo aika pitkälle. Ylpeänä voin kertoa teille kaikille, että kuulin poikani ( 4 vuotta) sanovan kahdeksan sanan lauseen saksaksi! Tyttärellä on hellyyskausi menossa. Sunnuntain pyörälenkillä hän sanoi: "Isi?". Mieheni vastasi: "Niin?" Jolloin tyttäreni otti isäänsä kädestä kiinni ja sanoi: "Minä rakastan sinua". Joidenkin mielestä em. lause kokee inflaation, jos sitä sanoo usein. Meillä sitä ei säästellä, jokainen päivä on rakkauden arvoinen!Lahjuksia :)

Tämän viltin ostin Pentikin alesta kesällä. Sopii hyvin olohuoneen sohvalle. Laskin muuten yksi päivä, että meillä on 7 vilttiä :D Ompahan, mistä valita. 


Rakkautta päiväänne!

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon.
  Hurmaavan kauniit kahvikupit.

  Vilttiä alkaa kohta tarviimaan,ei menekään pitkään kun on jo talvi.

  Mukava kuulla,että teillä alkaa tulevaisuus hahmottumaan.Ja se totta,että pitäisi olla tyytyväinen siihen mitä on saanut.

  Rakkautta myös sinun päivääsi.

  VastaaPoista
 2. ihanat kahvikupit! Ja onneksi olkoon:)

  Meillä ei myöskään pantata rakkaudentunnustuksia<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos JaanaElina ja White Lily! Mitäpä sitä rakkautta säästelemään, koskaan ei tiedä, josko päivä onkin viimeinen...

  VastaaPoista
 4. Vaaleanpunaisia unelmia, oi kuinka kauniita.

  Ihan tuli kyyneleet silmiin, kun kirjoitit niin kauniisti. Ja nuo lastesi lausahduksetkin saivat tunteet pintaan!

  Ja onnitteluja vuoden vierähtämisen johdosta.

  Kaunista keskiviikko iltaa teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Onnea
  ja koskettava oli sun kirjoitus<3

  Ihanat kupit mullekin kelpais;)

  Jamssi

  VastaaPoista
 6. Sanna-Riikka: Kiitos kovasti onnitteluista! Ihanaa iltaa teidänkin poppoolle! :)

  Jamssi: Kiitos kommentista! Tuo Pip Studio on muuten Hollantilainen merkki, mikäli oikein ymmärsin, niin vois olla siellä teillä päin enemmältikin..?

  VastaaPoista
 7. Ihana postaus! <3
  Mukavaa lukea taas kirjoituksiasi!:)
  Kauniit kupit! <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos Maija Maitoparta! (sulla on kyllä loistava nimimerkki! :)

  Mietin kyllä ensin, että onko nuo liian pinkit mulle, mutta kyllähän mää oon niin pinkki itekki koko plikka, että just sopivat mulle ;)

  VastaaPoista