lauantai 9. huhtikuuta 2011

Aihetta kiitokseen!

Tämä viikko on ollut jotain aivan ihmeellistä. Niin ihmeellistä, että en osaa edes selittää. Isoin uutinen lienee se, että mieheni sai uuden työpaikan. Paremman, lähemmältä ja mielenkiintoisemman! Kuinka hyvä Herra onkaan! Aihetta kiitokseen on myös jalassani, joka on kuin entisensä. Pystyn juoksemaan ihan kuin ennenkin ja kipuja ei ole. 

Eilen meillä oli myös keskustelu tarhassa lasten kielestä ja pojan esikoulun aloittamisesta. Menimme sinne hieman odottavin tunnelmin. Mutta mitä ihanaa palautetta me saimmekaan! Poikaamme kehuttiin maasta taivaaseen, kuinka iloinen, sosiaalinen, innokas, toisten kanssa toimeen tuleva, hauska, keskittymiskykyinen yms. (muutaman mainitakseni) hän on. Kyllä olin, ja olen edelleen, pojastani enemmän kuin ylpeä! Hankala oli saada hymyä pois huuliltani eilen :) Tytärtä kehuttiin myös sosiaaliseksi, toisten kanssa toimeen tulevaksi ja avoimeksi. Molemmat lapset pitävät kuulemma paljon luonnonkokeista ja montessorihuoneesta. Pojan kieli on kehittynyt hyvin sekä saksassa että englannissa ja hän voi aloittaa esikoulun ikätovereidensa kanssa. 

Alla muutamia kuvia parin viikon takaa. Viikko on mennyt jälleen sosiaalisissa merkeissä ja nyt on tullut käytyä kaupungillakin parina päivänä. Eilen olimme ostamassa minulle vaatetta kesän häihin ja tänään kävimme äänestämässä ja sitten mies vei koko perheen syömään kaupungille.

Pip Studion astiat ovat olleet kovassa käytössä. Eikä ihme, ovathan ne tosi kauniita!Tein vieraille tällaisen ihanan appelsiini-suklaakakun, joka ei ollut yhtään sellainen kuin suomalaiset kuivakakut. Tein tämän saksalaisella ohjeella ja se oli tosi kostea ja kuulemma tosi hyvää :)
Puut ovat jo vihreänä ja mm. omena & luumupuut kukkivat pihallamme!Voikukat tuoksuivat hyvälle!

Ihanaa viikonloppua ja hymyä huulille! :)

14 kommenttia:

 1. Ihanaa että teille tapahtuu ihania asioita <3 olen onnellinen puolestanne. Siis mitä onko teillä siellä jo lähes kesä, aivan ihanaa <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Johanna! Juu, kesä on :)

  VastaaPoista
 3. Olipa ihanan onnellinen postaus, nosti hymyn omallekin naamalle! Kauniin vihreää jo teillä, poistuispa meiltäkin nämä viimeiset lumet ja hiekoitushiekat :)

  VastaaPoista
 4. Miten ihana ja onnellinen postaus!
  Teillä siellä omenapuutkin kukkivat, meillä täällä vasta oksa, joka on ollut sisällä.
  Oikein onnelllista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. upeita kuvia ja ihana hyväntuulinen postaus :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten mahtavia uutisia!!!
  Ensinnäkin onnea miehesi uuden työn johdosta! Saatte siis jäädä tänne, hih :D
  Ja todella ihanaa kuulla omista lapsista muilta (ammattilaisilta) noin hienoja, upeita asioita!
  Tulinpa hyvälle mielelle puolestanne!
  Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!
  Halaus :)

  VastaaPoista
 7. Onnea minultakin!!
  voi miten pitkällä kevät on siellä!! ihan kade oon :)

  VastaaPoista
 8. Jee! kivaa että on noin hyviä uutisia. Hyvät jutut pitäskin aina nostaa esiin ennemminku jotkut huonot :) JTuo kevät on niin pitkällä sitten siellä.. jännittävää. täälläkin kadut ovat jo sulat!! JEE! a pip astiat..ne on tosi upeet.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille tuhannesti kommenteista! Ihana kuulla, että olette hengessä mukana :)

  Kaunista viikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 10. Blogiasi on ihana lukea. Tulee hyvälle mielelle :) Olisi hienoa joskus päästä käymään Saksassa, varsinkin siellä Baijerissa :) Ehkä jonain päivänä. T: Blogisi uusin lukija- tulokas.

  VastaaPoista
 11. Hei kysymys noista Pip astioista. Oletko pessyt niitä koneessa ja jos, niin ovatko kestäneet sen? Itsellä jäänyt vähälle käytölle kun en jaksa useinkaan käsin tiskailla...
  Oikein mukava hyvän mielen postaus tämä :)

  Ps. Minun blogissa on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 12. Kiitetään Herraa, sillä Hän on hyvä! Voimme luottaa murheen ja epätietoisuuden keskellä, että meistä pidetään huolta. Aina on aihetta kiitokseen! Ihanaa häiden odotusta!

  VastaaPoista
 13. Tiina: Kiva, että löysit tänne, tulen käymään blogissasi!

  Anniina: Olen pessyt nuo astiat käsin. Sen verta kauniita, että en halua ottaa riskiä, että väri tai kuvat haalistuu tai kuluu pois :) Kiitos myös tunnustuksesta!

  Marita: Aamen!

  VastaaPoista