perjantai 18. marraskuuta 2011

Joulun odotusta

...ja talven! Missäs se lumi oikein viipyilee? Lapset ovat kysyneet jo monta kertaa, että eikö se talvi tänä vuonna tulekaan :) Kylmää on ollut, yöpakkasia jo viikon, mutta lunta ei näy eikä kuulu. Me kuitenkin haimme lasten kanssa joulukoristeet ja -valot jo varastosta ja joitakin valoja laitoimme paikoilleen. Koristeet odottavat vielä reilun viikon ensimmäistä adventtia. On vain niin turkasen pimeää illalla, että pakko oli jo jouluvaloja laitella. Vaan onhan se ihana poltella kynttilöitä iltaisin <3

Kiitos vielä teille kaikille tuesta ja kauniista sanoista edelliseen postaukseen! Tämä on just bloggailun kermaa!! KIITOS!

Eilen testailin uutta salamaa kamerassa ja saatte mun räpsyjä olkkarista.Mitähän tuolta ihanaisesta kassista löytyykään..?!Ruokapöydän päälle laitoin vaihteeksi nämä kynttilänjalat.Uudet kynttilät löysin jokin aika sitten lähikaupasta. Ihanat!Silitin valkoisen pöytäliinan pöydän päälle ja jotenkin heti tuli valoisaa. Olen katsellut mattoja tuohon ruokapöydän alle, mutta mieluista en ole vielä löytänyt (tai siis kohtuuhintaista :)Vielä en ole päättänyt, että mitä koristuksia pöydän päälle laitan. Jotain hopeaa, ehkä vaaleanpunaista..?Vanha viiniarkku sai Iittalan hopean vadin päällensä. Tää on niin ihana!

Pirteää viikonloppua kaikille lukijoille!


4 kommenttia:

 1. Moi! Me saatiin tänään jo vähän lunta tänne. Mutta vähän pelottaa, että se siitä vielä sulaa pois. Tosin pikkupakkasia tänne on nyt luvattu. Toivotaan parasta! Kauniita "räpsyjä" olet taas ottanut. Ja onpa tosiaan supersöpö kassi!! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kaunista on!
  Meilläkin vain pikkupakkasta eikä lumesta tietoakaan :( Jouluvalot laitettiin jo viikkoja sitten pimeyttä torjumaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia kodistasi!
  Meillä ei vieläkään pakasta. On todella harmaata ja tihuttaa hieman ja asun Tampereen korkeudella:)

  Mukavaa viikonloppua!
  Osallistu arvontaan blogissani:

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia ihanista kommenteista! Jotenkin lohdullista, ettei Suomessakaan ole vielä lunta :) Viime vuonna saimme tähän aikaan nauttia täällä isoista lumikasoista... Mutta jospa se talvi vielä tulloo, niin lapset pääseepi hiihtämään :D

  VastaaPoista