sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Illallinen ystävien kesken

Kaunista sunnuntaita kaikille! Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt yhtä leppoisissa merkeissä kuin meidän :) Eilen lapsilla oli ystävän syntymäpäivät maatilalla ja molemmat lapset pääsivät "ratsastamaan" hevosella ja aasilla. Voi sitä pienen ihmisen riemua, kun ensimmäisen kerran astuu alas hevosen selästä! Miten sitä aikuinenkin osaisi iloita jokaisesta pienestä tapahtumasta samalla tavalla?! 

Eilen illalla saimme vielä ystäviä kylään ja halusin laittaa jotain erikoisempaa kattausta. Näin Sanna-Riikan valkoisella verannalla -blogissa jokin aika sitten hänen tekemän todella kauniin kattauksen, jossa oli käytetty luonnonmateriaaleja kattauksessa. Tästä inspiroituneena keräsin viime viikon vaelluksella käpyjä metsästä ja kaupasta ostin kuusenoksia ja pitkiä kanelitankoja koristeeksi. Kattauksesta tuli hieman jouluinen, mutta joulua kohtihan tässä jo kovasti mennään ja ehkä tämä oli hyvä tämmöinen "harjoituskoristelu" jouluun :)

Itse olen lopputulokseen tyytyväinen ja tapani mukaan viilasin koristeiden paikkaa about 2 tuntia ennen kuin hyväksyin lopputuloksen :D (Mies nauroi vieressä, että ei mun tyylillä tuu ikinä valmista, kun jokaista käpyä pitää siirtää pari milliä suuntaan jos toiseen!)

Kiitos teille kaikille, jotka jaksatte kommentoida ja käydä lukemassa juttuja. Kävijöitä on joka postauksen jälkeen paljon ja kiva on lukea myös teidän mietteitä blogistani, vaikka en itse mitenkään aktiivinen ole kommentoimaan... Kommentit on kuitenkin se ainoa keino saada tietää, pidättekö te oikeasti näistä kuvista/postauksista, muuten voin vain arvailla :)


Iittalan tuikkukupit sopivat tosi kivasti kuusenoksien väliin (tästäkin idea Sanna-Riikan blogista!).Kattauksessa käytin meidän häälahjaksi saamiamme astioita ja ruokailuvälineitä.

Pitkä koriste-kanelitankoja löysin sisustuskaupasta. Niissä on tosi hurmaava tuoksu!
Kävyt keräsin yhdessä tytön kanssa viime viikolla."päätypaikoille" laitoin tuoleihin lampaantaljat lämmittämään (eilen tosin oli 18 astetta lämmintä, että ei sen puolesta sitä lämmitystä ois tarvinnu).

Kanelitangon pää on niin kaunis!

Kattauksessa käytin alustana isoja hopealautasia, jotka kauniisti ryhdittivät kattausta.


Suloista sunnuntaita!

7 kommenttia:

 1. Kaunis kattaus.. Jotenkin ihana lisä noi kanelitangot.

  VastaaPoista
 2. Ihana!!! Kiitos kovasti linkityksestä. Pitääkin kokeilla seuraavaksi havuja kattauksen koristeena...eilisen metsäreissun tuloksena jäi aika monta pussillista käyttämättä...havukoristeita täällä vääntelin koko eilisen päivän!!!

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän upea!! <3 Ihastelin jo fb:ssä näitä.. <3
  Tykkään kovasti!:)

  VastaaPoista
 4. Sinä osaat kyllä tehdä aivan ihania kattauksia, niinkuin tämäkin voih miten kaunis, kaunis, kaunis, :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kattaus! Pitäisi lähteä minunkin metsäretkelle luonnonantimia poimimaan.

  Hyvää alkavaa viikkoa!
  t.Lissu
  http://lissunomablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat!

  Sanna-Riikka: Tietysti mainitsin sut, koska sultahan tämä idea lähti! Ja sun kattaus oli niin upea, ettei mitään rajaa :)

  VastaaPoista