torstai 24. marraskuuta 2011

Jouluisia juomia.

Nyt kuulkaa naiset, ootte aivan huippuja! 200 lukijaa, hui!! Olen erittäin iloinen, että olette ahkerasti kirjautuneet lukijaksi ja toivottavasti myös pysytte lukijana arvonnan jälkeenkin :) Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, pääset siihen tästä.

Joulua tulee täällä vähän joka tuutista. Myös joulujuomia on tullut kauppoihin hyllyt täyteen ja pari pulloa minäkin olen kantanut kotiin. Valinnan olen tehnyt, minkäs muunkaan, kuin pullon vuoksi :D Tai no ainakin tän ekan pullon valitsin miehelle ihan vaan nätin ulkokuoren vuoksi. Ja mitäs tästä jälleen kerran opimmekaan: ulkokuori voi olla jotain ihan muuta kuin mitä sisältä löytyy :D Päätee siis ihan kaikkeen elämässä, myös meihin ihmisiin. Mutta siis tuo Jack Danielsin "mieto" joulujuoma jäi mulla ihan haistamisen asteelle. Oli sen verran rankat aromit, kun lämmittämisen jälkeen nuuskaisin, että meinasin humaltua pelkästään siittä. Jätin sitten maistamatta. Eipä tuo mieskään tainnu tykätä, kun pullo on edelleen lähes täysi :)

Toinen puteli olikin sitten iloinen yllätys kotimaasta! Käytiin tuossa meidän läheisessä "herkkukaupassa" ja sieltä löytyi suomalaista Lignell & Piispanen, glögiä. Ilmeisesti vähän kuin rakkaan Ruotsin Blossa, että joka vuosi tulee uusi puteli ja vähän erilailla maustettu glögi. Tätä ei olla vielä maisteltukaan, kun oli sen verran arvokasta (melkein 17 euroa!), että ei tätä ihan yksin kehtaa alkaa tissuttelemaan.

Korkkikin oli kaunis."moni kakku päältä kaunis"...

Mutta näyttäähän toi ihan kivalta.Winter Jack ei kyllä ollut ihan hintansa väärtiä.

Mutta tulihan tästä pullosta ihan jouluinen fiilis (vaikka ei juonukaan).

No, onneksi mun tekemät lohi-vuohenjuustokierteet meni kuitenkin kaupaksi koko perheelle.Ja tässä tämä suomalainen laatutuote. Onhan tässäkin ihan kiva pullo, vaikka ei toi väri ihan mun suosikki olekaan. Saapa nähdä, onko sisältö hyvää... Tykkään tuosta kohokuvioisesta logosta!Ja olihan nämä kuviot reunassa ihan kauniit. 

Onkos teillä jo hankittu jouluisia juomia?

Mukavaa loppuviikkoa!


6 kommenttia:

 1. On kyllä todellakin kauniit pullot, harmi ettei sisältö ollutkaan ihan toivotunlainen ;)
  Itse en ole vielä ehtinyt hankkia joulujuomia, tosin on tuonne hyllyyn jäänyt vielä viimevuodelta terästetty glögipullo, mutta enpä tiedä ukaltaaako sitä enää juoda...

  VastaaPoista
 2. Baarikaapin koristus jos ei juomana maistu; nätti on pullo!
  Mutta tuosta Loimu-glögistä pitää sanoa että sain viime jouluna asiakkaalta viime vuoden mallin tuosta juomasta - ja tujua oli sekin! Pieni varoitus :D

  VastaaPoista
 3. Täällä on jo nautittu yksi pullollinen Blossaa. Pullon perusteella sen ostin ja luulen ettei sitäkään tarvitse ehkä toista ostaa. Tuota Loimua voisi seuraavaksi maistaa :)

  VastaaPoista
 4. Pampuliina: kiitos kommentista! Niin, no ompahan sentään kivan näköinen puteli :D Meilläki on kyllä viime tai peräti toissavuotisia vielä kaapissa, mutta ei vaan tule juotua...

  Johanna: Kiitos varoituksesta! :D Nuo vielä kuumennettuna tuntuu vieläkin väkevimmiltä...

  Hanna: Tänä vuonna en löytäny Blossaa Ikeasta, mutta kuulin kaverilta, että ei se kahvimauste oikein toiminu siinä... Vaikka ei sillä, kyllähän se ois kuitenkin kiva maistaa :)

  VastaaPoista
 5. Täälä pysytään :) Onpa nätti toi Loimu-pullo, ei oo vielä tullu glögiä maisteltua..

  VastaaPoista
 6. Aivan todella kaunis tuo ylempi pullo ja loimukin ihan jees. Mun glögit on enemmän alkoholittomia, johtuen siitä, että en ole vielä hyvän makuista alkoholillista löytänyt. Jos joskus löydän, sitten vaihdan.

  VastaaPoista