keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Valmiina talveen!

Huomenta! Vajaa pari viikkoa sitten satoi ensilumi maahan ja tuli ihan paniikinomainen tunne, että onko lapsilla talvivaatteita... Kaappeja kaiveltiin ja onneksi viimevuotiset toppavaatteet ovat vielä sopivat. Samoin villakangastakit. Kenkiä piti lähteä molemmille ostamaan ja samalla löytyi uudet untuvatakit. Nyt niille ei enää/vielä ole käyttöä, kun syksy tuli takaisin. Luulen, että talvea saadaan odottaa vielä tovi.

EDIT: Nyt voi tilata Vertbaudetin koko valikoimasta myös Suomeen! Osoite: http://www.vertbaudet.com/


Tytär lähti ostoksille Vertbaudetin villakangastakissa. Myös pipo ja kaulahuivi ovat ostettu viime vuonna.








Myös pojan villakangastakki on ostettu viime vuonna Vertbaudetista. Kaulahuivi on Pariisin ostoksia.




Pojan vaatekaappi lisääntyi Zaran vaatteilla. Varsinkin tummansiniset samettihousut ovat nyt hänen suosikkinsa. Itse pidän kovasti tästä villatakista.



Kengät ostettiin koulukäyttöön nyt syksyksi. Vetoketju on tosi kätevä koulussa, kun pitää nopeasti saada kengät jalkaan.




Tyttärelle hankittiin talveksi pinkit Moon Bootit. Mietin pitkään, että otanko haaleat roosat vai nämä enemmän vadelman väriset. Päädyin näihin, koska talvella saa olla väriä ja tytön toppatakki on myös pinkki.








Ihanat untuvatakit löysin Benettonilta.




Tytölle roosaa.




Ja pojalle ihana beige, joka jossain valossa näyttää kullan ja hopean sekoitukselta :) Sisäpuoli on tummansininen.




Poika sai Moon Bootit jo viime vuonna olivat kovassa käytössä. Voin suositella lämpimästi! Ovat todellakin lämpimät ja pitävät hyvin jalat kuivina. 




Kaunista päivää!

7 kommenttia:

  1. Kyllä lasten nyt passaa olla, kun on noin kauniit ja lämpimät vaatteet saaneet.
    Iloa sinulle ja lapsillesi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos linkistä! Meillä ollaan tykätty vertbaudetin vaatteista (ainakin ellokselta on voinut tilata Suomeen) Muutama ihana talvitakkikin tuolla näyttäisi olevan ja ihania paitoja on meille jo tulossa!

    VastaaPoista
  3. Ihania talvivaatteita ja kuvia:)

    Jamssi

    VastaaPoista
  4. IHANIA VAATTEITA LAPSILLE...harmi, että tuo aika on täällä jo ohi, mutta onneksi pääsen nauttimaan kuvien välityksellä noista ihanuuksista.
    Hyvää viikonloppua!
    XX

    VastaaPoista
  5. Onpa hassua, että Suomen benettonilla tuo kultainen takki sinisellä vuorella oli tyttöjen mallistossa!! Toki värinsä puolesta on aika unisex, eli menee molemmille!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassua tosiaan, että teillä se on siellä tyttöjen mallistossa. Meillä nuo kaikki lasten takit oli yhdellä seinällä, eikä tyttöjen tai poikien takkeja oltu eroteltu. Piti kuitenkin ihan tarkistaa, että lukiko takissa, että oisko se tyttöjen takki, mutta ei siinä ollut muuta kuin Benettonin merkki. Värinsä puolesta tosiaan menee molemmille :)

      Poista