keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Valoa, valoa

Miten paljon voikin yksi peili tuoda avaruutta ja tilan tuntua kotiin! Viime viikolla vihdoinkin sain ostettua toisen peilin olohuoneeseen, jota olen jo pitkään sinne kaavaillut. Hopeiset koristellut kehykset ovat kuin tehty meidän kotiin. Luvassa siis muutamia kuvia olohuoneesta. Otin kuvia yläkerran aulasta, jotta kokonaisuus näkyisi paremmin. Joitakin valosarjoja olen laittanut jo paikoilleen, tuo ihanasti tunnelmaa iltoihin  







Ihanat kehykset!




















Aurinkoista päivää!

15 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan valoisaa ja tyylikästä, oma olohuoneemme on tällä hetkellä sen näköinen, että siitä ei paljon kuvia oteta. Nyt otan itseä niskasta kiinni ja siivoan ja järjestelen vähän uudelleen paikkoja.

    VastaaPoista
  2. Upealta näyttää: kaunista ja vaaleaa ja niin valoisaa!
    Taidan yrittää jotain samaa kuin Madame Kissankulma: Järjestelyä yms :)
    Kikka

    VastaaPoista
  3. Todella upea ja viihtyisä olkkari ja ruokailutila. Kuvat ovat kuin suoraan sisustuslehdestä. :) Kaunis peili tosiaan ja ihania yksityiskohtia kehyksessä.

    VastaaPoista
  4. no sopii kyllä todella hyvin tuo peili sisustukseen - kuinka ihanan avaraa ja siistiä teillä onkaan!

    VastaaPoista
  5. Ihanat nuo tuolinpäälliset.. saako udella mistä ne ovat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, nyt pistit kyllä pahan kysymyksen! :) Olen ostanut ne monta vuotta sitten jostain meidän lähikaupasta, kun oli joku hyvä tarjous. Ovat kyllä kestäneet hyvin, ja niitä ei tarvitse pesun jälkeen silittää, vaan vetäisee vain suoraan kosteana tuolin päälle ja näyttää hyvältä. Eivätkä ole kutistuneet pesussa yhtään, vaikka olen ne varmaan 50 kertaa jo pessyt :) Kauppa oli varmaan Lidl tai Aldi, joku sellanen, missä on vaihtuvat tarjoukset joka viikko.

      Poista
  6. Oi, kuinka kaunis koti ja täydellinen tyylitaju :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan näköinen koti! Eksyin blogiisi jostain kumman syystä vasta nyt ekaa kertaa, jäin lukijaksi. Ei kyllä pääse yli eikä ympäri, että niin kaunista siellä!

    http://ecantstopme.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Mistä on hankittu tuo kaunis varhaisrokokoo nojautuoli? Olen etsinyt jo pitkään tuollaista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon tuolin ostin keväällä Butlersilta: (www.butlers.de), mutta heillä ei valittettavasti sitä enää ole. Suomessa sitä oli vissiin Pentikillä myynnissä ja Kaunis pieni elämä -blogin Annella. Saman tyylisiä, ei joskaan ihan samanlaisia on myös Maisons du modessa: (http://www.maisonsdumonde.de/), mutta hekään eivät vissiin Suomeen toimita... Toivottavasti näistä oli apua!

      Poista
  9. Kiitos kaikista ihanista kommenteista! Jokainen kommentti lämmittää aina mieltä ja kiva kuulla, että tykkäätte ♥

    VastaaPoista
  10. OI että miten kaunista! todella upeasti osaat sisustaa :)

    VastaaPoista
  11. AIVan ihanannäköistä ! Vau! Mukavaa viikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
  12. Omassa elämässä kaipaisin enemmään värejä ( olen tuommonen värihirmu hehe ). Mutta pakko sanoa, että sulla Maria on kaunein koti minkä olen koskaan kellään oikealla ihmisellä nähnyt. Tällästä tavallisesti näke vain upeiden sisustuslehtien sivuilla. Päätin, että nykyiseen kotiin ei ostella mitään, ja yritetään pärjäillä näillä rumilla kalusteilla mitä on, mut sitten kun muutetaan uutteen.... Sitten sisustushirmu täältä alkaa hommailemaan :D Niin ja toi peili on napakymppi! MMmmmmm hopeiset kehykset <3

    Ihanaa Joulun odotusta sinne <3

    VastaaPoista