tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kukkasia kotiin

Viime viikolla olin niin hullaantunut kesäisestä olosta ja lämpimästä säästä, että hetken mielijohteesta ostin kadulla olevalta kukkakauppiaalta kauniita vaaleanpunaisia ruusuja. Ostin neljä, ja ilmeisesti kesä oli hullaannuttanut myös myyjättären, sillä hän antoi viidennen ruusun kaupanpäälle ja pakkasi mukaan vielä kolme vaaleanpunaista gerberaa :) 

Nyt vain odottelen, milloin pääsen taas ostamaan kaupungille kukkia. Kesäpäivinä on Münchenissä kukkakauppiaita pilvin pimein ja ainoa ongelma on valinnan vaikeus. Ihania kukkasia ja todella edullisia. Yleensä isot ruusut maksavat euron-kaksi, riippuen ruusun koosta. Ihania ruusuja!
Hurmaavaa päivää!

12 kommenttia:

 1. Ihania kukkia :) Rakastan vaaleanpunaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kukissa tykkään itsekin kovasti vaaleanpunaisesta. Niin nättiä!

   Poista
 2. Oikein kaunista <3
  Leikkokukat tuo kodikkuutta ja hiukan juhlan tuntuakin.
  Kauniita kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Totta, tuli heti olo, että on jokin juhlapäivä, kun ostin itselle kukkia :) Kiitos, samoin sinulle!

   Poista
 3. kauniisti olet kukat kuvannut :) tosi nättejä ruusut... tykkään itsekkin leikkokukista... aina kun mahdollista niin pitää saada niitä päivän piristeeksi.. :)

  VastaaPoista
 4. Ruusut ovat aina kauniita, kaunis lajike on sattunut sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nuo pistivät hyvällä tavalla silmääni ja pakko oli niitä kotiin ostaa. Niin pieni asia, mutta iso ilo!

   Poista
 5. Vilkaisin ensin, että olivat pioneita, kunnes katsoin kunnolla ja ihan uskomattoman kauniin värisiä ruusujahan ne! Täälläkin kevät myöhässä (tosin on tässä jo rannalle päästy), tännäänkin oli tosi vilpakka tuuli, ihmeellisesti soutaa ja huopaa nää ilmat.. =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, väri oli tosi ihana, sellainen liukuvan vaaleanpunainen. Näyttää tosiaan ympäri eurooppaa säät vaihtelevan tänä keväänä paljon. Täälläkin tänään oli aurinkoa ja lämmintä, mutta viikonlopuksi luvattu taas sateita. Onneksi kuitenkaan lunta ei enää ole! Nautitaan näistä lämpimistä päivistä, kun voidaan!

   Poista
 6. :) ruusuja ei koskaan osteta parillista määrää, ei ainakaan Saksassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh...ostaahan voi, varsinkin itselle! Lahjaksi annettaessa taitaa perinteiden mukaan parillinen määrä _kimpussa_ tuoda huonoa onnea.

   Poista