sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Pieni pala Suomea

Hei kaikki ihanat lukijat pitkästä aikaa! Kiitos kaikista ihanista sähköposteista ja haasteista, joita olette minulle lähettäneet loman aikana. Olimme neljä viikkoa Suomessa lomalla ja nyt olemme parin viikon ajan palailleet arkeen. Saimme paljon ihania muistoja, joista osan saimme tallennettua kameraankin. Pieni pala Suomea on nyt kuvina seinällämme. Oli ihana nähdä kaikkia rakkaita sukulaisia ja ystäviä, joiden kanssa saimme jakaa monta unohtumatonta hetkeä. Kiitos teille kaikille!

Erityisesti oli ihanaa käydä tätini mökillä ja nähdä se lasten riemu, kun he saivat uida ja leikkiä pikkuserkkujen kanssa. Sen riemun jaoin heidän kanssaan täysin, sillä sitä iloa minä sain kokea monena lapsuuden kesänä samassa paikassa serkkujeni kanssa. 

Lapset saivat viettää aikaa molemmissa mummuloissa ja mökilläkin pyörähdimme pari yötä. Erityisen kivaa oli käydä elokuvissa pikkuserkkujen kanssa ja kyläillä tätieni luona ihastelemassa toinen toistaan kauniimpia koteja. 

Kotiin palasimme tosiaan pari viikkoa sitten ja töihin piti palata vauhdikkaasti heti. Päivät ovat olleet pitkiä ja aikaa blogille ei ole ollut. Toivottavasti pian kuitenkin aikataulut normalisoituu ja pääsen blogiakin useammin päivittämään.



Poikamme miehen lapsuudenkodin rannassa.















Suomalainen mies ja vesistö. :)



















Tytär ja kesäilta.



























Aurinkoisia päiviä toivotellen,


2 kommenttia: