tiistai 11. marraskuuta 2014

Syyskuvia ja isänpäivää

Terveiset Baijerista! Kuusi viikkoa jouluun ja talvesta ei ole tietoakaan. Viime viikolla saimme nauttia vielä kahdenkymmenen asteen lämpötiloista. Lapset odottavat jo lunta ja joulua kovasti. Toivottavasti saamme tänäkin vuonna viettää joulua perheen kesken. Synttärikakun kynttilöitä puhaltaessa tytär taisi toivoa, että saisi vaarin ja enon tänne jouluksi, kuten viime jouluna. Joulu ei varmaan tule olemaan yhtään sen helpompi kuin viime vuonna, kun äitiämme ei enää ole. Äitini oli jouluihminen ja hänelle oli tärkeää, että koko perhe on jouluna kasassa.   


Isänpäiväkin tuli ja meni. Olin koko viime viikonlopun koulutuksessa ja sieltä kiirehdin suoraan konserttiin, jossa myös poikani soitti kitaraa. Kylmät väreet menivät pitkin käsiäni, kun poikani soitti täydelle kahden sadan hengen salille yksin lavalla! Miehelleni toin isänpäivälahjaksi tuliaisia reissusta ja isälleni lähetin Sorelin talvikengät. Meillä on koko perheellä Sorelit ja en niitä mistään hinnasta toisiin vaihtaisi. Toivottavasti niille on piakkoin käyttöäkin! :)

Alla syyskuvia, joita räpsimme miehen kanssa pari viikkoa sitten lapsista. Ja piti tietysti räpsiä pari kuvaa myös vaarin uusista kengistä. :)
Rentouttavaa marraskuuta teille toivoen,


2 kommenttia:

  1. Jos siellä on edelleen yhtä vihreät lehdet puissa, niin ei talven lisäksi näytä paljon syksystäkään olevan tietoa :D Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole enää. :) Kiitos! Syksy saapui kuin saapuikin...

      Poista