torstai 19. helmikuuta 2015

Uusi lamppu ja lomatunnelmia

Heipparallaa vai pitäisikö lomalaisena sanoa, että huomenta! :) On ollu aivan ihana loma. Lapset ovat leikkineet kavereiden kanssa (ovat parhaillaankin ulkona toisten lasten kanssa) ja saimme myös kivoja suomalaisia ystäviä kylään. Huomenna lupasin viedä lapset hyvien todistusten kunniaksi leffaan ja syömään. Eivät vastustelleet. :)

Nyt siihen lamppuun! Ostimme siis viime viikonloppuna pitkään haaveilemani Secto Designin lampun.  Lamppu on Secto 4200 ja se löytyy mm. täältä. Olin siitä haaveillut jo muutaman vuoden, mutta se on sen verran hintava, että ajattelin, ettei sitä koskaan raski ostaa. Nyt oli sitten eräässä paikassa 30%:n alennuksella, joten päätin ostaa. Melkein jäi lamppu ostamatta, oli nimittäin sen verran epäystävällinen palvelu, mutta koska oli juuri tästä lampusta kyse, niin päätimme kuitenkin ostaa. Lamppu ei ole ainostaan kaunis ulkoapäin, vain valo lankeaa siitä tosi kauniisti ja pehmeästi. 

Nyt olisi projektina sitten lastenhuone. Lapset kun ovat päättäneet, että haluavat jakaa huoneen kahdeksi huoneeksi. Ei kai se auta, kun alkaa raivaamaan... :)Secto 4200. :)

Ystäville leivoin suklaakakkua (sama resepti kuin aiemmin), ja pursotin päälle kermaa. Nami!
Aurinkoista päivää toivotellen,

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka hyvin sopiikaan tuo lamppu--todella kauniisti ja kerrohan se hinta-- haluaa kans !! Ja ihania leivonnaisia --pitänee kokeilla tuota suklaa torttua-- hyvää keskiviikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista AN! Tuo lamppu oli yksittäiskappale ja ollut kaupassa yli kolme vuotta, siksi myivät sen alennuksella (halusivat kai siitä vaan eroon...). Jos tilaa uutena niin hinta on lähes 400euroa. Tilatuista tuotteista ei siis tule alennusta. :/ Saksan nettikaupoissa hinnat vaihtelee vähän vajaasta 400 eurosta 450 euroon. Ei siis ihan jokapäiväisiä ostoksia. :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista